Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chore wymagania dzisiejszy kobiet co do wyglądu faceta

Polecane posty

Gość gość

przeogromne wymagania nie realne do zrealizowania? czyli każdy facet przecietny ma zostać sam aż do końca życia?

Gość Darusia20
Nie wiem kto ma takie wymagania. Nie znam nikogo takiego. Trudno jest chciec dzisiejszdgo faceta w obcislych spodniach 3/4 sweterek itd.. Chyba kibiety chca tych meskich facetow a nie takie cip.ki

Gość gość
kobiety a kto?

Gość gość
tu chodzi o twarz, sylwetke moja droga, że oczekują czegoś czego nie ma.

Gość Darusia20
Ja jesstem kobieta i znam duzo innych i jakos znadna z nas takich wymagan nie ma. Nie wiem o jakis wygladzie mowisz ale taki jaki panuje w tyvh czasach to wcale nic fajnego

Gość Darusia20
To powiedz jaka twarz i jaka sylwetke oczekuja? Wedlug Ciebie

Gość gość
Darusia20, nie karm trolla. Przecież ten idiota zakłada dzień w dzień dziesiątki takich samych tematów. Jakim trzeba być zjebem bez żadnych zainteresowań, życia poza netem, żeby tak siedzieć i pierdolić bez sensu o jednym i tym samym, to szkoda gadać.

Gość gość
to nie jest troll, tylko wydaje mu się, że przez ryj nie ma kobiety. rzeczywistość jest taka, że jest nudnym jak flaki z olejem no-lifem.

Gość gość
Darusia20 dziś wyrzeźbiony z 7% tkanka tłuszczowa, brunet z ciemną karnacją z licówkami za 30 000zł

Gość Darusia20
Nie wchodze na kafe codziennie wiec nie wiem. A co do sylwetki i twarzy ,kazdy ma inne upodobania . chyba sam bys nie chcial umowic sie z laska ktora tobie by sie nie podobala.tak samo jest z kobietami

Gość gość
No ja sie nie dziwie, ze zadna nie chce takiego debila, co nawija jak automat o jednym i tym samym. On tego nie rozumie, wiec wybral najwygodniejsza dla siebie opcje - nie wyglada jak model, wiec zadna go nie chce. A prawda jest taka, ze zadna go nie chce, bo to przypal i polglowek.

Gość gość
gość dziś nie przez ryj bo nie mam szpetnej jak co niektórych więc nie trafiłeś mówię tu o ogromnych wymaganiach kompletnie wyglądających jak model.

Gość gość
nie zakładam codziennie tych samych tematów więc nie trafiłeś mój drogi!