Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dociekliwa94

Wolę wrażliwych mężczyzn niż samców rozpłodowych

Polecane posty

Gość Dociekliwa94

Pewnie mnie wyśmiejecie za te poglądy, ale wolę wrażliwych mężczyzn z duszą artysty, poetów, filozofów, a nie tych byków rozpłodowych, którzy myślą tylko: dom, drzewo, syn. Nie mają słabości, lęków, wątpliwości. W głowie im tylko rozmnażanie. Bliżej im do zwierząt niż ludzi.

Gość gość
Czułaś kiedyś podniecenie Kocico ?

Gość gość
Będę cię lał pasem po doopie suko. Obczaj moją wrażliwość

Gość gość
Jesli masz 94 lata to się dziwię, jeśli 94 to twój rocznik urodzenia to się nie dziwie. Młode c**y tak mają, że wolą wrażliwych amantów, najlepiej żeby całowali w rękę i wyglądali jak Francuski Kochanek, jak nie Francuski to chociaż Bułgarski. Tylko, że życie takie nie jest kobieto nie zdarzy ci się miłość taka prawdziwa jak w filmach, nie zdarzy ci się szarmancki facet. A zwyczajny robol (fizyczny, albo umysłowy ale robol dla którego najważniejsze będzie kasa) albo nierób czego ci nie życzę Takie jest życie, moja droga facet jak cię nie będzie zdradzał albo oglądał się już za innymi to super trafiłaś aby cie troche szanował i to wszystko

Gość gość
Życzę Ci byś znalazł kobietę, która będzie Cię trochę szanowała i jej największym osiągnięciem będzie to, że nie puści się z innym ;) Wiem, że jak taką znajdziesz to będziesz przeszczęśliwy bo oprócz takich to tylko leniwe, albo szmaty zostają.

Gość gość
jeszcze jest duzo innych typów,nie popadaj ze skrajnosci w skrajnosc