Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy utrzymam się za 500 zł?

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam czy taka kwota wystarczyłaby na skromne życie dla jednej osoby? Bez szaleństw typu jedzenie na mieście i kino co tydzień. Tyle by mi zostało gdybym wynajęła mieszkanie. Tylko boje się, że to nie wystarczy.

Gość gość
opłata za wynajem obejmuje np opłatę za internet? dolicz swój telefon komórkowy, prostą chemię- szampon, zele, malowidła :D bilety komunikacji miejskiej lub paliwo... zostanie coś na jedzenie?

Gość gość
Komórka 50 zł na 3 mce, nie maluje się, bilet do pracy 110, ale kiedy ciepło biorę rower. Nie mam samochodu, nie maluje się. Chemię raczej z tej średniej półki. Te 5 stów tylko byłoby na jedzenie, ale czy starczy? Wagę mam normalna i nie przesadzam z jedzeniem.

Gość gość
Powinno starczyć..

Gość gość
A prąd woda gaz ???

Gość gość
Przy oszczednym trybie zycia mysle ze tak. Moze trzeba byloby zrobic menu tygodniowe i przeliczyc?

Gość gość
Bez rachunkow za mieszkanie prad itd powinno wystarczyc. Mozesz gotowac na dwa dni, kosmetyki drogeryjne nie sa drogie, bilety do pracy. Ja zylam za 300 zl na studiach i jeszcze mi pare zl zostawalo :). Ale troche jedzenia przywozilam z domu, na kilka dni co miesiac.

Jak na samo żarcie to spokojnie ci starczy, no chyba że jesteś wielką paniusią która musi codziennie wcinać najdroższe produkty - kawior, steki z tuńczyka czy kangura, albo wołowe steki argentyńskie za kilka stów za kilogram... ;)