Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak 19letnia córka chodzi nago po domu

Polecane posty

Gość gość

w mojej tylko obecnosci i robi dwuznaczne miny, to znaczy ze jej sie podobam? jak zona wraca z pracy ona juz sie tak nie zachowuje

Gość gość
I mówi, że jesteś ciachem? Dobre prowo 10/10

Gość gość
daj swoje namiary to zrobie z ciebie ciacho:(

Gość gość
Stanął mi jak zobaczyłem ją nago a ona sie tylko uśmiechnęła...

Gość gość
Mam " pasierbicę".Piszę w cudzysłowie, bo z jej mamą a moją wieloletnią partnerką, nie mamy ślubu ani też wspólnych dzieci, chociaż żyjemy i mieszkamy razem już 12 lat.Kiedy razem zamieszkaliśmy była 8 letnią dziewczynką a teraz to 20 letnia, piękna młoda kobieta.Moja partnerka ma 42 lata a ja jestem trochę młodszy, mam 37.Od jakiegoś roku zauważyłem, że moja pasierbica ewidentnie mnie prowokuje.Oczywiście jak jesteśmy sami.Mamy 3 pokojowe mieszkanie a ona np. po prysznicu w łazience w drodze do swojego pokoju zachodzi do dużego pokoju gdzie siedzę i owiniętą tylko na biodrach ręcznikiem, z biustem na wierzchu, o metr ode mnie stoi i przegląda leżące na stole czasopisma.To ostatni przykład z dzisiejszego dnia.A takich przykładów mógłbym przytoczyć wiele.Rozmawialiśmy o jej zachowaniu z partnerką, dostała burę odnośnie swojego zachowania, miesiąc było spokój i od nowa.Ma swoje towarzystwo, koleżanki i kolegów, ale nie chłopaka z którym by chodziła.Wychowywaliśmy ją razem, traktuję ją jak córkę a ona najwyraźniej prowadzi lub chce jakąś gierkę ze mną o erotycznym podtekście.Te jej prowokacyjne zachowanie, rzucane czasami uwagi, maślane oczy czy przemykanie nago lub w mocnym negliżu po mieszkaniu sprawiają, że zaczynam myśleć o niej jak o kobiecie.Jej umizgi czasami mile łechtają próżność i podbudowują męskie ego ale dwuznaczność jej zachowania budzą też męskie żądze .Sytuacja sprzed kilku dni: ona w krótkiej bawełnianej koszulce do pępka i majteczkach kręci się po kuchni, gdzie smażę i dopytuje się, co jej smacznego zrobię, ja mówię, żeby zmykała do siebie, ubrała się i nakryła do stołu a nie mi przeszkadzała i dałem jej klapsa;to ona, że z drugiej strony też chce jeszcze jednego, bo drugi pośladek będzie smutny, że nie poczuł mojej ręki i odwrócona do mnie kręci tymi pośladkami jak tancerka erotyczna.Drugiego nie dałem, wypchnąłem ją delikatnie z kuchni. Głupieję już przez to jej zachowanie.Nie da się ukryć, że jest atrakcyjna i czasami ciało reaguje podnieceniem wbrew mnie. Teraz wyszła z towarzystwem do klubu, partnerka śpi a ja nieudolnie próbuję szukać sposobu wybrnięcia z sytuacji. Z góry czuję , że następne bury i gadki będą psu na budę a ona może sprowokować tak dwuznaczną sytuację, że będzie draka na całego.

Gość gość
Również jestem z mężczyzną, który nie jest ojcem mojej córki. Gdyby ona przy nim tak zachowywała się, to bym jej chyba kudły wyrwała.Niech sobie ta twoja pasierbica znajdzie chłopaka i przed nim kręci tyłkiem.

Gość gość
Jak dla mnie to prowo. Raz córka, raz pasierbica, raz ma 19 lat, a raz 20 :-P to są opisane fantazje jakiegoś kolesia

Gość gość
Gdyby jednak to miała być prawda to powiedz jej stanowczo, że sobie nie życzysz żeby tak się zachowywała i za każdym razem opisuj te sytuacje jej matce.

Gość gość
23:36 to na 200% prowo jakiegoś koniotrzepa. Nie dajcie się nabrać jakby to byla prawda to by ja w mig wyru... ekhm. A nie sie zalil na forum :P

jej umizgi czasami mile łechtają próżność i podbudowują męskie ego i masz odpowiedż, dlaczego to robi w tym samym celu żeby sprawdzićna Tobie siłę swojej kobiecości zanim przyatakuje nią kolegów :P