Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co myslicie o tym Walesie?

Polecane posty

Gość gość

Ciekawa jestem waszych opini.

Gość gość
Za duzy chaos informacyjny, nie mam zdania

Gość gość
Szuja i swinia

Gość gość
Nic nie myślę.Moze jak bedzie więcej informacji to będę miec zdanie,ale puki co sie tym nie interesuje.Biedna pani Kiszczak chciała keszu a przeszukali jej chałupę buhahaha

Gość gość
Trzeba być bardzo naiwnym myśleć ze w 89 odzyskaliśmy niepodległośc. Do tej pory polską rządzi układ komunistów i tyle. Wałęsa był ich pionkiem.

Gość gość
Ma cos na sumieniu. Ale osobiscie go nie lubie to cwaniak i leser. Zonie dzieci zostawil na wychowanie wszystko na glowie. Ona tez prosta kobieta to nie dala sama rady wychowac na porzadnych ludzi.

Gość gość
Nic nie mysle. To temat zastepczy, PiSowi nie udalo sie z emerytuami, lekami itd. Jedyne na czym bazuja to 500 zl +. Mydla ludziom oczy czyms innym, zreszta to juz bylo.

Gość gość
A wiesz, że Ziemiec w wiadomościach powiedział,że grafolodzy potwierdzili autentyczność dokumentów na Wałęsę, co było nie prawda,pozatym nie da się w jeden dzień potwierdzić bo to szereg prac potrzeba, a następnie na drugi dzień kajał się i przepraszał, ale na Facebooku!!! Dlaczego nie zrobił tego w wiadomościach?! Ciemny naród wszystko kupi. Masa ludzi nie ma fb i dla nich to co mówią w tv to święte. W tamtych czasach masa ludzi z Solidarności musiała podpisywać lojalki, bo komuniści grozili, że Cię zamkną w pudle na wiele lat,zrobią krzywdę twojej rodzinie,dzieciom. Wałęsa pewnie musiał to podpisać, co nie oznacza ze jest konfidentem. Pytanie czy cokolwiek doniósł i czy to mogło komuś zaszkodzić bo to jest najistotniejsze, a nie ze coś podpisywał, bo większość ludzi wtedy podpisywał lojalki. Wiesz, że prezes Kaczyński być prawdopodobnie konfidentem o pseudonimie Balbina? Ale o tym w pisowskich wiadomościach ci nie powiedzą, bo tam obowiązuje kryształowa prawda o prezesie i jego świcie oraz cenzura, gdzie nawet z kabaretu cenzuruje się słowo PiS :-o ludzie myślcie trochę, to nie boli. Oglądajcie wiadomości na Polsacie, tvn by mieć szerszy obraz, bo wiadomości i tv regionalne pod nadzorem Kurskiego robią wam wode z mózgu, by odejść od tematu domowych lekarstw dla ludzi 75+, 500zł na KAŻDE dziecko i wielu innych kiełbas wyborczych.

Gość gość
12.39 popieram w stu procentach.

Gość Jakie to żenujące
Zejdz stąd.Pisz na stronę polityków!😡Ten temat żadnej mamy nie interesuje

Gość gość
Nic nie myęle i nie interesuje mnie ten temat.

Gość kosiaraumysłow
Mnie interesuje :) Walesa jak dla mnie zadufany w sobie buc . Tylko JA JA JA JA JA Zal mi pani Kiszczak bo myślę, ze ktoś jej żle doradził .

Gość gość
Że go wrabiają Balbina i spółka

Gość gość
To tylko matki maja rozmawiac o ciazy niemowlakach karmieniu piersi a o polityce to juz nie?

Gość gość
Walesa to taki prosty czlowiek bez obycia ale ma wielkie mniemanie o sobie. Mezem dobrym napewno nie byl.

Gość gość
12:39 racja! A co za różnica jakim był mężem czy ojcem? O tym jest "sprawa"? Osobiste życie Kowalskiego też Was obchodzi? Robią aferę, temat zastępczy. Ależ to wiele zmieni w naszym życiu! Od razu będziemy bogatsi, lepsi, łatwiej nam się będzie żyć bo Balbina z jakimś Bolkiem nigdy się nie lubili.. :-| a ludzie lykaja temat jak bocian żaby...