Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić, by facet nie znalazł sobie miejscowej? Związek na odległość

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o związek na odległość. Wiadomo, ze dla faceta opcja dziewczyny na miejscu byłaby wygodniejsza i boje się, że gdy kogoś miejscowego pozna, to wybierze ją ze względu na tę wygodę i bliskość.. A kocham go i nie wiem, jakbym się pogodziła z takim zostawieniem :( Pytanie może dziwne, ale jak myślicie, jak trzeba by postępować, co robić, żeby utrzymać jego miłość i zainteresowanie na odległośc? Żeby w razie wyboru między kimś na miejscu a mną, wybrał mnie...

Gość gość
jaka to odległość ? ile jesteście razem ?

Gość gość
dziś prawdziwa milosc nigdy nie gasnie, choby skały srały i tak zawsze czekałby na Ciebie...skoro nie mozecie byc blisko, to moze specjalnie Ci Bog to uswiadamia, wlasnie w takiej sytuacji jakiej jestes: "Zobacz jak Cie kocha?" To jest test, nie ignoruj go

Gość gość
odległość duża, a w tej chwili jeszcze większa ze względu na jego pracę. No ale kochamy się i jest fajnie miedzy nami. Mimo wszystko mam takie myśli, że może kogoś ciekawego sobie poznać, na jakiejś imprezie na przykład i wybrać ją ze względu na to, ze będzie "pod ręką" :( myślicie, że jeśli kocha, to nie wybierze innej, choćby była bliżej?

Gość gość
duża tzn? dla jednych to bedzie 100 km, dla innych 400 km, dla jeszcze innych jeszcze więcej ...

Gość gość
no ja tak mam i nie szukam innej na boku ale to trzeba kochać

Gość gość
duża, czyli obecnie około 350 km :( jakoś dajemy radę, nie chodzi o tę odległość, bo ona przecież nie będzie zawsze, rzecz w tym, jak utrzymać miłośc i zainteresowanie faceta na taką odległość..

Gość gość
Zostaw mu majtki, niech sobie wącha przed snem.

Gość gość
ja też tak mam ,on nie umiałby nie kochać mnie jak ja nie mogłabym przestać jego kochać nie mam żadnych szans ,nic nie muszę utrzymywać to jest i jest silne samo w sobie jest jak huragan