Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam okres a mimo tego mam okropne mdłości i wrażliwe piersi

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, spóźniła mi się miesiączka o 2 dni. Zwykle mam równo regularne cykle. Ale to nie wszystko. Przed okresem pojawiły się mdłości i bardzo wrażliwe piersi. Dostałam okres a mimo to dalej jest mi niedobrze. Aha, i ciągle mam stan podgorączkowy. Co jest grane?

Gość gość
1. Możliwe przeziębienie 2. Robiłas test? Może to plamienie Trudno nam ocenić, gdy nie możemy Cię zbadać...

Gość gość
nie, to nie plamienie, normalny okres, przeziebiona tez nie jestem

Gość gość
W takim razie nic nie jest grane. Nic niepokojącego. Może zjadłaś coś i Cię mdli. Dlaczego odrzuciłaś to,że nie jesteś przeziębiona skoro masz stan podgorączkowy. I jakiej rady od nas oczekujesz? Idź do lekarza.

Gość gość
lekarza mam dopiero za dwa dni jesli mnie mdli od kilku dni to na pewno nie jest to zwiazane z jedzeniem

Gość gość
Może to nie okres -zrób test bo krwawienia w ciązy się zdarzają.

Gość gość
prolaktyna, hormony lub ciaza...

Gość gość
a test?tak trudno go wykonac? przdciez mdłosci i gorączka moga wskazywac na inne rzeczy czy wy tylko znacie jedna przypadlosc?ciaze?

Gość gość
ciaza pomimo krwawienia?

Gość gość
ale jaki test? test jesli juz to po okresie

Gość goś95789
ja tak maialm. staralam sie z mezem o dziecko. w grudniu dostalam okres 23 wiec myslalam spoko nie zaszlam pozniej cos mnie tknelo 13 stycznia test 2 kreski. myslalam ze w styczniu zalapalam po 20 stycznia poszlam do lekarza a tam dziecko na usg 3 tygodnie starsze niz z miesiaczki

Gość gość
A niby dlaczego po okresie? Jeśli to nie okres to trzeba jak najszybciej reagować. Test zrób albo idź na betę z krwi.

Gość gość
o kurcze, to faktycznie a to twoja pierwsza ciaza?

Gość gość
czyli test ciazowy mozna wykonac w trakcie krwawienia? tzn. czy on wykaze mi ewent. ciaze?

Gość gość
Jak najbardziej

Gość gość
Test można wykonać podczas krwawienia, bo bada się mocz a nie wydzielinę z pochwy. O ile jego czułość jest wystarczająca do wykrycia obecnego stężenia hormonu, to wykaże ciążę. Normalnie test jest zalecany wykonac w dzień planowanego krwawienia. Bardziej czuły jest test z krwi, ale to już musisz się wybrać na pobranie. A za 2 dni na kolejne, bo ważny jest przyrost. Jeśli faktycznie jesteś w ciąży, to krwawienie może oznaczać kłopoty i trzeba szybko reagować. Ja jednak myślę, że to raczej nie ciąża. Sama czasem miałam mdłości przed i na początku okresu. Zdarzało mi się wymiotować.

To nie ciąża ja też myślałam że jestem Wszystko wskazywało dostałam okres dzień wcześniej straszne bóle pleców i brzucha wodnisty okres a dziś leci jak z kranu a dopiero dziś @ powinna przyjść. Piersi tez mam spuchniete i mdli mnie ale miałam tak nie raz

Gość jatoszka
ja powinnam dostac w sobote , dzis tak jakby plamienie i tez mam nadzieje ze na tym sie skonczy i nie jest to okres :-) nadzieja umiera ostatnia

Gość gość
jatoszka, daj znac jak u Ciebie bedzie pozniej