Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest wg was godziwa podwyżka?

Polecane posty

Gość gość

wiadomo, ze to zależy od zarobków, ale dajmy na to, że zarabiałam 2400 i zaproponowano mi 600 zł podwyżki? Ja oceniłam, ze to nieźle, ale moja siostra powiedziała, że mało... No kurcze, mało to byłoby 200. Przykro mi się zrobiło, ba naprawdę się ucieszyłam, tym nardziej, ze wracam dopiero po macierzyńskim i na od razy mi podnieśli wynagrodzenie, nowe warunki od pierwszego dnia po powrocie.

Gość gość
brutto czy netto?

Gość gość
netto

Gość gość
Godziwa podwyżka to jak dla mnie taka minimum 20%. Poza tym dużo zależy od firmy czasem z wielką łaską można dostać 50zł podwyżki a czasem firma potrafi zaskoczyć. Przypomniała mi się taka historyjka mój znajomy jest operatorem dosyć specjalistycznych maszyn, zarabiał nieźle bo koło 4tyś ale zachciało mu się podwyżki. Poszedł do kierownictwa że chce podwyżke albo się zwalnia nie mówiąc jakiejś konkretnej kwoty. Obiecali mu tą podwyżkę, chłop liczył że dostanie z 5 stów więcej. A przy następnej wypłacie dostał 6tys zamiast 4. Początkowo myślał że ktoś się pomylił, ale nie. Zatwierdzono mu 50% podwyżki. Taki pracodawca to marzenie:D

Gość gość
Uważam, że duża podwyżka. Tym bardziej, że od razu zmiana po powrocie z urlopu macierzyńskiego. Super, ciesz się, na pewno różnicę odczujesz :)

Gość gość
Wam to zawsze mało :-P zamiast się cieszyć to wieczne narzekania. Ciesz się ze masz gdzie wracać i ze nie czekało na ciebie wypowiedzenie

Gość gość
13:27, umiesz czytać ze zrozumieniem? Przecież autorka jest zadowolona. Xxx Ja jak dostałam podwyżkę z 3600 do 4300 (brutto), to byłam zadowolona. 7 słów piechotą nie chodzi. Myślę, Autorko, że jest nieźle.

Gość gość
Kazda podwyzka jest dobra.Lepiej cos dostac niz nic.

Gość gość
fajna podwyżka, cieszyłabym się bardoz gdybym zarabiała 3000. Marzenie ;(