Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wybaczyc wielka krzywde

Polecane posty

Gość gość

Ktos mnie bardzo zranil, oszukal, ponizyl, oklamal. Zrobil mi dziecko i udawal milosc do mnie dla wlasnej korzysci (papiery europejskie). Gryze sie z tym cierpieniem i nie wiem czy kiedykolwiek o tym zapomne. Czy wam sie udalo wybaczyc komus cos potwornego?

Gość gość
Ale o co Ci chodzi. Wybaczyć jemu to że Cię zostawił, czy sobie, że przespałaś się z ciapatym?

Gość gość
Wspolczucia, nie tak miało byc. Ale zycie płynie, trzeba wyciągnąć wnioski na przyszlosc. Nie ma ludzi nieomylnych.

Gość gość
Jemu....ze mnie oszukiwal. A skad wiesz ze ciapaty?

Gość gość
musisz wybaczyc by stanac na nogi, ile byliscie razem?

Gość gość
dziś maż, kochanek, przyjaciel?

Gość gość
Mmm ... intuicja ^^

Gość przerost tresci nad forma
lepiej sobie swoją głupotę wybacz a nie biednemu ahmedowi że robił wszystko aby się do europy dostać :D

Gość gość
Bylismy razem 2 lata. Oszukal mnie potwornie. Oszukiwal mnie kazdego dnia przez te 2 lata. Jak dostal papiery to doslownie za 3 dni zniknal i jakb mnie nie znal :-( okropnie to ponizajace. I mamy malutkiego synka. No bardzo mi trudno to wybaczyc ale rozpamietywanie zatruwa mi kazdy dzien. Mam mysli samobojcze, placze, odcielam sie od rodziny, przYjaciol. A najgorsze ze nikomu nie moge o tym powiedziec bo sie po prostu wstydze....swojej glupoty.

Gość gość
Pewnie to ten hindus :D Brakuje ci rozumu i sama siebie skrzywdzilas :( po to masz rozum ,zeby myslec .

Gość gość
Masz synka i ciesz sie tym , jeszcze znajdziesz fajnego faceta , mloda jestes .

Gość gość
Ano hindus. Na myslenie juz za pozno niestety:-( jezu jak on sie nie wstydzi sobie w morde w lustrze spojrzec.

Gość gość
Módl się o łaskę przebaczenia, oddaj to Bogu, mi Pomógł ❤️

Gość gość
Synek jest jego kopia. Ilekroc go przytulam to wyje ze tamten tak po prostu o nas zapomnial. Nawet o swoim dziecku.

Gość gość
Naprawde? Ja sie modle ale glownie pytam Boga : dlaczego. Albo jak to mozliwe ze taka osobe postawiles na mojej drodze Boze.

Gość gość
Za karę. Jeśli syn wygląda jak on, to zapewne i charakter będzie miał jego. A na znalezienie faceta to sobie nie licz, bo mało kto by zechciał taką z dzieckiem, a co dopiero z ciapatym dzieckiem. Żeby wszyscy gadali, że frajer chodzi z taką co puszcza się z każdym ^^

Gość gość
Ej kretynko kretynko

Gość gość
A po co wybaczyć, dopaść drania z kilkoma osiłkami, obić mordę tak, zeby pocierpiał pare miesięcy. Uprzykrzać zycie az sie s****wo nauczy.

Gość gość
Myslalam i o takim rozwiazaniu.

Gość gość
Uwazaj zeby on ci mordy nie obil , oni potrafia nawet zamordowac , pilnuj dziecka bo moze je ukrasc i wywiezc .

Gość gość
ość wczoraj A po co wybaczyć, dopaść drania z kilkoma osiłkami, obić mordę tak, zeby pocierpiał pare miesięcy. Uprzykrzać zycie az sie s****wo nauczy. x Tylko tego nie rob , to by bylo bardzo niebezpieczne . Ja bylam kiedys z hindusem ale zakonczylam ten zwiazek bo poznalam ich kulture , religie , tradycje , kobieta nie ma tam zadnych praw. Mialam duze problemy bo jego kumple mnie obserowali , jezdzili za mna , stali pod domem , grozili ... oni wszyscy sobie nawzajem pomagaja . nikomu takich przejsc nie zycze .

Gość gość
Krzywde to on ci moze dopiero zrobic , lepiej schowaj sie gdzies z dzieckiem .

Gość gość
O dziecko nawt nie spyta wiec nie sadze zeby chcial je miec bo zonka w indiach zapewne pojecia nie ma ze on tu ma dziecko ze mna. Ale gdybym miala kogo poprosic to bym mu kazala obic zaklamanego ryja. Zeby go bolalo tak jak mnie boli krzywda ktora wyrzadzil :-(

Gość gość
Po powrocie z tego slubu wkolko wydzwanial i nawet mnie nachodzil w domu ale jak go postraszylam policja to przestal sie odzywac. Mysle ze nigdy nie spyta nawet o synka bo on go po prostu nie obchodzi, tak samo jak ja. Skoro potrafil zrobic to co zrobil to wierzcie mi jego po prostu nie obchodzi co sie z nami stanie.

Gość gość
On nie wyżądził ci żadnej krzywdy, tylko realizował plan jaki ustalił ze swoją rodziną, oni dla papierów zrobią wszystko.Teraz osiągnął cel i się ulotniłl, gdybyś byłą rozsądną kobietą, nie związałabyś się z takim kolesiem, byłąm głupi i naiwna, ale to juz ie tego faceta wina.Módl się lepiej o rozum dla siebie, samotnej kobiecie z kolorowym dzieckiem będzie potrzebny.

po co masz mu wybaczać? Myślisz że zasługuje na to? a jeśli tak możesz mu wybaczyć i życzyć powodzenia ale trzymaj się od niego z daleka żebyy Cię nie bolało

Gość gość
No cala jego rodzina podobno wiedziala o nas i dziecku i dopingowali go zeby tak postapil :-( zgroza co za narod. Jest mi baaaardzo ciezko jak mysle o tym co zrobil i ze guzik go obchodzi los dziecka i moj.

Gość gość
Puściłaś się z brudasem po roku mu dzieciaka urodziłaś to teraz cierp :D Głupia idiotka, poleciała na "egzotykę" :D

Gość gość
Nie poleciała na egzotykę, zakochała sie jak głupia idiotka. Polacy za słabo walczą i nie troszczą sie o swoje kobiety, stad to wszystko. Może w takim razie niech go ktoś sprzątnie ? Ostatecznie donieś do niego tam gdzie mu wizy załatwiałas i niech mu ja odbiorą.

Gość gość
Wybacz... sobie. Wielką głupotę i zaprzanstwo. Bo zapomnialas, że jesteś Polką. A Polacy to dumny naród. Puscilas się z kolorowym. Machnął ci dziecko, dostał papiery, czyli to, czego chciał. Na przyszłość używaj rozumu.