Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachowuje sie zakochany mezczyzna?

Polecane posty

Gość gość

lub taki ktoremu zalezy. Ja nie wiem czy trafiam na same nieciekawe osobniki czy to standart. Opis: -nikt nie zaoferuje, by zaplacic za jedzenie lub herbate na pierwszej randce, sama gest sie liczy -to ja glownie musze wymyslac co mozna zrobic, oni rzado wychdza z propozycja -niemal nigdy nie ma po spotkaniu smsa typu : bylo milo..lub czy dotarlas do domu. Ty to mezczyzni stali sie tacy gapowaci, czy to normalka i to ja za duzo oczekuje? Mimo tego jak do mnie pisza kontynuuje przez jakis czas znajomosc, tylko zastanawiam sie czy to standart i tak jest w dzisiejszych czasach.. czy nie ma juz nic wiecej? Moze mezczyzni potrafia tez inaczej, ale moze po prostu ja trafiam na tych niewlasciwych...

Gość gość
przepraszam za literowki, pisalam z telefonu

Gość gość
Szukają łatwej szparki.

Gość gość
Mężczyźni są różni, spotykałam zarówno takich jak opisujesz jak i ich całkowite przeciwieństwa:P

Gość nie rozumiem ja kobiet xd
Kurna z kobietami ciężko jest odgadnąć czasami. Ja potrafię rozmawiać o d***e maryny, a chodzi o fakt że kobiety albo kręcą nosem albo są zbyt poważne albo z byle tematu nie potrafią zartowac. Powiedz " chłopaki nie płaczą" to niektóre podlapia temat inne ziewaja. Trudno dzisiaj zrozumieć kobietę i czego oczekuje od faceta. Romantyków zbyt wielu nie ma po d***e dostają w życiu. Ja kolacji nie zorganizuje zbyt poważnie jest wtedy, a ja w przypadku życiowych spraw jestem poważny pracy etc. Obrażaja się jak powiesz masz siano na głowie i obracasz to w żart że ładnie przynajmniej pachnie XD Ogólnie byłem zakochany tak naprawdę raz w życiu, urodą nie wywoływała euforii u innych facetów mi nie wadzilo to jakoś tylko z tego powodu że z byle czego się smialismy dogadywalismy.

Gość gość
14:10 dzieki, wiec moze jeszcze natrafilam na tych odpowiednich

Gość gość
Zakochany facet sam inicjuje spotkanie, dzwoni lub pisze. Pod koniec spotkania pyta o nastepne. Patrzy na ciebie takim "ciepłym" spojrzeniem. Nawet gdy się z tobą w czymś niezgadza, to nie mówi tego stanowczo, ale tak by cię nie urazić (oczywiście po jakimś czasie wali już wprost). To co Ty odpisałaś to znajomości z gatunku "z braku laku dobry kit". Nie warto w to wchodzić, chyba że dla zabicia czasu i nudy. Jak spotkasz odpowiedniego faceta, to zobaczysz jaka to ogromna różnica. :-) Powodzenia

Gość gość
no jak to jak? jak debil bo r000chac mu sie na potęge chce, a wy takie gimbazy naiwne jestescie ze kocha? buahaha nie rozsmieszajcie

Gość gość
22:18 dziekuje :*

Gość gość
- jak już ktoś napisał, sam proponuje spotkanie, na pewno nie trzeba go o to dopytywać - jesli nie mieszkańców razem to dba o codzienny kontakt, tzn. pisze smsy, dzwoni itd. - płaci za Wasze randki (chyba że dłużej jestescie że sobą wtedy wiadomo że jakis podział kosztów jest) - pamięta o Twoich świętach, tzn. urodzinach, dniu kobiet itd. - nigdy nie odmawia, gdy go o coś poprosisz - przedstawia Cię swoim rodzicom i znajomym - dba o Ciebie, tzn. przyjeżdża po Ciebie, odwozi, gdy jest potrzeba, robi obiadki, śniadanka, pamięta o Tobie dając drobne prezenty np. ulubione wino czy słodycz - zawsze możesz na niego liczyć - sam Cię przytula, dopomina się buziaki, pragnie czułości - w łóżku zawsze dba o Twoją przyjemność - adoruje Cię każdego dnia, mówi że ładnie wyglądasz, dotyka Cię nawet gdy nie prowadzi to w konsekwencji do seksu, czujesz się po prostu przy nim dowartościowania - nie stawia kolegów ponad Ciebie - liczy się z Twoim zdaniem - zawsze zależy mu by po kłótni dojść z Tobą do porozumienia, nie stroi fochow, nie obraża się na śmierć, umie powiedzieć 'przepraszam' - gdy nagle rano dostaniesz okresu wstaje pomimo że jest niedziela i mróz na dworze i idzie dla Ciebie po podpaski lub tamponu (taki przykład) - nigdy nie daje Ci odczuc, że podoba mu się jakakolwiek innych kobieta - broni Cię gdy ktoś niesłusznie Cię o coś oskarza lub źle o Tobie mówi -często wspomina o Tobie w rozmowie z innymi - nie boi się robić wspolnych planów, myśli o ślubie z Tobą a w końcu się oświadcza - nigdy nie podniesie na Ciebie ręki ani nie użyje przemocy Mam nadzieję, że pomogłam :)

Gość uleczka131a
Zupełnie zgadzam się z moim poprzednikiem, podpisuje się pod tym. Miłość bywa ślepa, ale nie wolno wyłączać rozumu. A dowody uczucia np mój mąż mi składa do dziś, choć staż mamy niemały. Ostatnio obsypuje mnie prezentami z tej strony http://prezenty-zakupy.pl/bizuteria-murano-glass-prezent-pelna-oferta Biżuteria ta nie należy do najdroższych, a jest bardzo ładna. Nawet wiem dlaczego, bo początki były trudne i z wielu rzeczy rezygnowaliśmy. A że istnieje biżuteria to w ogóle zapomniałam. Dziś nadrabiamy zaległości.

Gość gość
00:02 ojej, to musisz miec szczescie jesli na takiego trafilas, mi to w obecym swiecie brzmi niemal jak Romeo z Shakespeara :) Ja mam inne doswiadczenia.