Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiego wieku albo wagi można nosić dziecko w takim nosidełku?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam nosidełko takie nakładane na siebie dla dziecka. Jest bez metki bo jest używane..kiedyś ciotka dostała od kogoś tam jak jej synek był malutki ale jej sie nie przydało więc nie ma jak zapytać i kogo bo nawet nie pamięta kto jej je dał. Słyszałam że odkąd dziecko siedzi bo w innym przypadku można uszkodzić kręgosłup.. Inni mówią że od 3 miesiąca...wiem tyle że nosidełko jest z firmy KUTNIK.

Gość gość
Firma Kutnik produkuje różne modele, mogłaś chociaż znaleźć zdjęcie i podać link bo tak to niby jak ma ci ktoś sensownie odpowiedzieć?

Gość gość
ja w podobnym nosiłam od 3 miesiąca, można nosić od kiedy dziecko trzyma dobrze główkę, tylko nie należy przesadzać z czasem noszenia, na pewno nie przez kilka godzin dziennie, ale jakiś wypad do sklepu i z powrotem to jak najbardziej

Gość gość
Właśnie wzięłam je tylko ze względu na jakieś wyjazdy np na zakupy do innego miasta(teraz dość często jeździmy do centrum handlowego) a z wózkiem jeździć i chodzić później po sklepach to tak nie bardzo a z fotelikiem samochodowym też tak nie bardzo :)