Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvka

Mój mąż jest trudny i dziwny

Polecane posty

Gość vvvka

Odeszlabym, ale nie mam jaj. Mam też pewne egoistyczne pobudki, dla których zostanę. Łatwo jednak nie jest. Zastanawia mnie tylko jak wygląda to u innych. Czy mój mąż bardzo odstaje? Jego wady: - nie zależy mu na znajomych, nie odbiera od nich telefonów, nie maa ochoty na spotkania zwłaszcza u nas, bo nie chce ich gościć, nie ma nawet ochoty złożyć im życzeń na urodziny, nie rusza go ze kumpel robi pepkowe, dla niego to żadna okazja i woli spędzić czas ze mną i dziećmi w domu nawet ryzykując obrazę tamtego - jest złośliwy. Jak usypia syna nie pozwala mi pojsc sie położyć. Nie mogę odpocząć jak on robi coś przy dzieciach, bo on sie meczy. Jak mimo to sie poloze to przynosi za chwile mi dziecko.wsciekly i mi każe sie nim zajmowac. Zawsze jak on cos robi to ja tez musze. Zrobi wszystko zmyje gary, odkurzy, ale ja w tym czasie też cos musze robić, inaczej mam aferę - nie inicjuje seksu, nie chce sie calowac, nie przytula mnie, nie mowi dobrego słowa. Nie krece go. Jak ja.zainicjuje zbliżenie on pojdzie ze mna, ale sam nigdy nie zacznie - nie chce bym kupowala nowe ciuchy i kosmetyki, uwaza to za niepotrzebne, dla niego bez roznicy czy chodzę w dresie, gola czy wystrojona - nie ma potrzeby rozmowy ze mna, tylko na poczatku jak wroci z pracy pyta co słychać, powie co u niego, wlacza tv i komputer i go nie ma dobrych kilka godzin - oskarza mnie o.wszystkie swoje niepowodzenia - nie chce nic zalatwiac sam nawet jak wybiore jakas rzecz to on sam po to nie pojedzie. Zawsze musze z nim. Nawet po masło extra. - przy ludziach nie jest naturalny. Zmienia ton, zmienia styl wypowiedzi. W domu ma sporo do powiedzenia na kazdy temat i to sa madre rzeczy, a przy ludziach zapomina jezyka w gebie, powtarza sie i placze To sa wady a w nastepnym poscie beda zalety

Gość vvvka
Zalety: - jedyny człowiek na swiecie ktorego.znam, ktory nikomu niczego nie zazdrosci. Ewenement. -przy nim mozna zrobic karierę. Wspiera bardzo, nie tak jak inni faceci co chca kobiete miec w domu lub w pracy mniej od nich platnej - robi super kariere zawodową. Wśród naszych znajomych numer jeden z dużymi ambicjami i możliwościami na przyszłość -dobrze wygląda :p - chce sie rozwijac, chodzic na kursy, ma jakies plany - chetny na posiaadanie dużej rodziny

Gość vvvka
Nie wyglada na depresje. Raczej na znudzenie i obojętność. Kiedyś byl bardziej na wszystko otwarty, ale tez bez przesady. Do znajomych nie dzwonil, ale odebrać potrafil. Okazywal mi.zainteresowanie aczkolwiek moich urodzin, imienin, walentynek nie ceelebrowal od.poczatku. dla niego to nieistotne.