Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takiej kobiecie ??ale napiszcie naprawde szczerze !

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna mego brata byla z nim 7 lat i zerwali ze sobą a pol roku od zerwania ja widzialam ja z nowym facetem jak szli za rączkę..czy to normalne zeby w tak krótkim czasie miec juz nowego faceta? a tak mówila mnie i mojej mamie ,że to brat mój ją olal i nie kochal jej nigdy...i ze to on nie chcial z nia być.. czy to nie dziwne?

Gość gość
Normalne.

Gość gość
Albo desperacko chciała kogoś szybko znaleźć albo już z nim romansowała będąc w związku. Ani jedno ani drugie dobrze o niej nie świadczy:P

Gość gość
Pol roku to duzo czasu, ile miala plakac po facecie ktory w jej zdaniem jej nie kochal??

Gość gość
No pół roku to krotko? Może dopiero od niedawna byli ze sobą. A co miała już zostać stara panna?

Gość gość
Normalka, autorko niby co dziwnego widzisz w tej sytuacji?:o

Gość gość
no to wam powiem reszte tej historii bo tradfnie ktos tu napisall wyzej prawde.z tego co wiem to szukala desperacko w internecie jakiegos faceta bo mi niedawno powiedziala o tym nasza wspolna znajoma... to chyba zle o niej swiadczy..

Gość gość
Ale pół roku to sporo czasu. Desperacko to byłoby gdyby kogoś znalazła tydzień czy dwa po rozstaniu?:o

Gość gość
Niby czemu desperacko? Pol roku samotnosci to dlugo, a nie ona jedna poznala kogos przez internet. Moim zdaniem normalna kobieta, za to ten temat zle swiadczy o tobie

Gość gość
Dlaczego tak źle ją oceniasz i co cię obchodzi jej życie? Zdarza się że wiele lat po ślubie, ludzie zakochują się w kimś od pierwszego wejrzenia z innym i się rozchodzą i są szczęśliwi. Ludzie są razem z różnych powodów, nie nam oceniać jak kto ma przeżyć swoje własne życie.

Gość gość
mojm zdaniem jesli ktos nie ma potrzeby plakania nad rozpadem zwiazku to nie musi udawac przed calym swiatem ze jest inaczej. I ma prawo do tego zeby zyc dalej a co za tym idzie chodzic na randki, umawiac sie z mezczyznami i budowac nowe zwiazki:) co niby zlego jest w tym ze dziewczyna nie uzala sie nad przeszloscia tylko uklada sobie zycie bez twojego brata? sama uwazam ze najlepiej jest sie szybko otrzasnac i szukac szczescia dalej - nie roumiem dlaczego spoleczenstwo wymaga od kobiet oplakiwania zwiazkow przez kilka miesiecy, a im dluzszy zwiazek tym dluzej powinna kobieta cierpiec :D wlasnie dobrze swiadczy o dziewczynie ze jest swiadoma ze jej szczescie nke jest zalezne od tej jednej osoby i skoro nie wyszlo to trzeba zyc dalej i cieszyc sie tym zyciem

Gość gość
autorko widać że jesteś porąbana, co cię do k***y nędzy obchodzi obca dziewczyna, pilnuj swojej rodzinki bo na pewno taka idealna nie jest