Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie że to coś może znaczyć?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli ktoś nam się nie śni długi czas a kiedyś na początku po rozstaniu śnił się praktycznie codziennie.. i nagle po jakimś długim czasie śni się znowu w dodatku jest smutna ta osoba jakby miała się rozplakac. Czy to przypadek? Zaznaczam że wcale się nigdzie nie spotkaliśmy, nie myślałem więcej niż dotychczas itp itd..

Gość gość
Może ona ma obecnie trudny okres w życiu, a ty podświadomie to wyczuwasz. Zazwyczaj jest tak, że sny są odzwierciedleniem naszych wizji i marzeń, widocznie jest między wami coś, co nie pozwala o niej zapomnieć... Kiedy ostatnio się widzieliście?

Gość gość
Od prawie roku nie mamy kontaktu, ale od dłuższego czasu snila mi się sporadycznie i w sumie wszystkie te sny były podobne do tego dzisiejszego. Muszę przyznać że źle się skończyła nasza znajomość, a że było coś między nami prawdziwego nie mam wątpliwości.. Tylko że powoli się godze ze strata, myślę dużo rzadziej, wczoraj chyba wcale a jednak sen się pojawił.

Gość gość koniczynka
Coraz mniej myślisz?:-(a ja Cię tak kocham.

Gość gość
Powoli godzisz się ze stratą? Dlaczego nie działałeś jak była odpowiednia pora? Co znaczy: "źle się skończyła nasza znajomość"? Rok czasu to dosyć długo, wciąż ją pamiętasz i żywisz jakieś uczucie. Może to ja jedyna? Może jeszcze nic straconego? Jeżeli nadal ci na niej zależy, zawsze warto spróbować odświeżyć relację.

Gość gość
aitorze odezwij się do niej

Gość gość
Up