Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zarabiam 10zł.netto h nie starcza mi na życie

Polecane posty

Gość gość

i nigdy nie mam gwarancji ilości godzin :( Mieszkam w Warszawie.Mama daje mi jeść, bo bym głodowała. Kiedy moja kierowniczka do mnie zagaduje to czuję się, jakby zaczepiał mnie okoliczny menel, który chce wydusić ode mnie piątaka na piwo :o

Gość gość
daj mi tę pracę jak rezygnujesz :)

Gość gość
nie moge, bo nie znalazłam nic innego a jestem po 40ce i szukalam pracy ponad 8lat.

Gość gość
u was 10 zł to mało?? niezle, ja pracuje w stajni, wywalam gnój z boksów, poję konie,karmię, wyprowadzam na padok, musze sie uwinac z wszystkim w 4 godziny, więc zarabiam 40 zł na dzien, i prawie nei ma wolnego... strasznie męczące i nieco niebezpieczne, mozna zostac kopnietym, stratowanym

Gość gość
w Warszawie ceny są wyżśze niż na prowincji

Gość gość
warshaffka ugh :/ :( UGH UGH UGH 🖐️

Gość gość
w Warszawie ceny są wyżśze niż na prowincji x x Nie wiem, czy Poznań to prowincja?? CEny jedzenia na pewno mamy takie same, fakt, ze mieszkania drozsze w wawie i moze jadanie w restauracjach, itp

Gość gość
no tak, ale ja za sama wode, prad, gaz internet i bilet place miesiecznie 350zl.+czynsz To oblicz sobie co mozna zrobic majac na zycie760zł. /przy 176godzinach pracy -na ilosc godzin mam maly wplyw/. Pracuje wg grafiku w call center i nie mam jak sobie dorobic.

Gość gość
Pracuje wg grafiku w call center i nie mam jak sobie dorobic. x o matko, call center, jak dla mnie nie ma nic gorszego, juz lepiej myc kible, jak tam wytrzymujesz psychicznie? Pomysl o jakims fachu, nowym zawodzie, intruktorka rekreacji ruchowej, np., są rzeczy co mozna zaczynac po 40

Pracowałem w call center. Zapierdziel, szybciej, więcej jeszcze jeszcze! Tragedia... Płaca o kant d* Uciekać póki można... W ogóle zawód tragedia. Dobrze, że Polacy to Polacy i callcenter nie jest oddane do Indii tj ma to miejsce w niemal już każdym anglojęzycznym kraju :(

Gość gość
na razie koncze kolejne studia i moze znajde prace w szkole, ale to male szanse :/

Gość gość
uupp

Gość gość
dziadowski ten nasz kraj jesli chodiz o płace. ja zarabiam 10 netto na godzine + premia produkcyjna 1500 pln. jak dojda soboty i nadogdziny to niezle wychodiz ale człowiek nie ma zycia prywatnego. ... . wszesniej miałem swój biznes kozacka kase i mase wolnego czasu. teraz tylko pracuje spie i jem. wegetacja. pracuje nad tym zeby to zmienic. mysle ze za 3 miesiace moje zycie poprawi sie na lepsze. pomysł na biznes jest, biznes plan rozpisany. powoli realizuje pracujac w sumie w 2 robotach .... jestem dobrej mysli.

Gość gość
Jaki masz pomysl na biznes tak z ciekawosci

Gość gość
Chialbym otworzyc burdel z shemale.