Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarne bobki w normalnej kupce niemowlaka.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem- od dwóch dni mój 5,5 miesięczny syn robi dziwne kupki-o normalnej konsystencji i wsród tego znajduje sie kilka czarnych bobków. gdy roztarłam te bobki, w środku miały one kolor normalnej kupy. Nie wiem co to może byc. Od jakiegoś czasu rozszerzamy mi dietę, może to to. Ale martwię sie ze to krew. Oczywiście wybieramy sie do lekarza, ale może któraś z mam miała taki sam problem i powie mi co to może byc?

Gość gość
Idz do lekarza, ale mysle ze to nic zlego, ze jest to spowodowane wlasnie rozszerzaniem diety, moja mala od dziecka miala zaparcia, robila bobki czarne i robi do dzis. Bylismy u lekarza i wszy stko jest w porzadku. Lepiej dmuchac n.a. zimne i idz do lekarza :)

Gość gość
Niestety przy rozszerzanej diecie tak jest... Kupy będą bąrdziej zwarte i roznego koloru, Z tego co napisałaś wnioskuję i raczej jestem pewna że to bobki które mogą pojawić się gdy maluch dostaje wiecej żelaza w diecie. Bobas pewnie dostaje brokuły, groszek, banany to raczej nie zdziw się jak za jakis czas nie zrobi ci kupy ze 2 dni a potem trzasnie wielkiego czarnego boba... No stress

Gość gość
Nie pańkuj dziewczyno, ja bym poszla do lekarza gdybym zobaczyla pasemko krwi to po prostu suchy bobek na zewnątrz stolec z krwią jest raczej caly zwarty i ma wrecz czarny kolor o ile nie dajesz zelaza bo zelazo barwi kupy na czarno w ciazy pewnie bralas wiec wiesz jak to wygląda...naczytala sie i już do lekarza leci... Ja nie mowie zebys zignorowala, ale zeby z kilkoma bobkami juz meczyc malucha. Ja mam trojke dzieci i mnie juz nic nie dziwi przy krwi caly stokec byl by czarny i na zewnatrz i w srodku. Mam wrzody i czesto robie takie badania na krew utajana a jak mi pekl to uwierz ze stolce z krwia sa doslownie czarne jak smola