Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aces high

revettia dla psa, prośba o opinie:)

Polecane posty

Gość aces high

Cześć, w dzisiejszych czasach troska o naszych czworonożnych przyjaciół to nic nadzwyczajnego, też chciałabym zadbać o zdrowie swojego psiaka. Koleżanka podaje swoim pieskom revettie i jest zadowolona z efektów. Chciałam jeszcze Was podpytać, jeśli ktoś stosował, czy warto? Pozdrawiam!:)

Gość endorfinkowa
Ja też bym spróbowała, gdzie to można kupić?

Gość AsiaLublin
ja kupowałam do tej pory w rossmannie, ale ostatnio przyuważyłam ją w Leclercu w Lublinie… no chyba, ze nie jesteś z moich okolic, to poszukaj w necie;d

Gość kocham_psiaki
mojemu psiakowi pomaga revettia stres, ale trzeba podawac już z kilka dni przed jakims stresem dla psiaka;)

Gość Michael26
poprzegladaj internet, ja ostatnio przez internetowy sklep zoologiczny zamawiałem

Gość pani daga
podpytałam o revettie weterynarza i powiedział, ze jest w porządku, w składzie nie ma nic, co by moglo naszym pupilom zaszkodzić

Gość marchewa26
no i forma tabletek jest widać przemyslana: zapach przyjemny dla pieska, a tabletke latwo wkruszyc do karmy, a jakby komus zapach bekonu przeszkadzal, to niech się nie martwi, bo tabletki sa pakowane na listki a nie do słoiczka, jak zazwyczaj:)

Gość gość
ja swojemu psu kupuję karmę Doctor Dog która jest naturalna i zawiera dużo witamin, bez żadnych ulepszaczy, dodatkowo nic mu nie daję bo wszystkie minerały niezbędne ma w karmie