Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wascodagama

Oceńcie moje zdjęcie czy jestem atrakcyjny mam 26 lat.

Polecane posty

Gość Wascodagama

Witam, mam 26 lat mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim nie jest to metropolia dlatego mam duży problem ze znalezieniem kobiety. Przyznam otwarcie nigdy nie miałem kobiety. W swoim życiu realizowałem dwie pasje, naukę i gry komputerowe. Skończyłem geologie z wyróżnieniem, przez czas studiów nie imprezowałem, nie miałem zbyt wielu kolegów no bo nauka, stres z egzaminami, życie miało a ja obudziłem się w wieku 26 lat. Że czas by było związać się z kimś już nie dla założenia rodziny,ale po prostu żeby mieć doświadczenia z laskami. Jestem nieśmiały i to bardzo, Próbowałem skorzystać z kursu uwodzenia kobiet, ale nie wiele on mi dał. Nie mam w sobie tego czegoś, kobiety nie zwracają na mnie uwagi, mało tego raczej mnie olewają a znajomości szybko się kończą. Oceńcie moją aparycję czy jestem przystojny czy mam szanse na poznanie kogoś? http://wrzucaj.net/image/I1htC

Gość gość
wrzucanie czyjś zdjęć jest karalne

Gość gość
Powiem ci tak, ciacho to ty nie jesteś, ale ostatnia ..... też nie No taki przeciętny gość jak połowa Polaków. Co tu dużo ukrywać nie masz w sobie niczego co przyciągałoby laski. Musisz nadrabiać czymś bo urodą nie grzeszysz

Gość gość
Nie jestes zadbany. idz na silownie do dobrego fryzjera inne oprawki inne ciuchy.Powiem tak ja widze potencjal.Wyprowadzilabym cie na ludzi jakbys byl moim chlopakiem.Duzo pracy ale bym dala rade.Powodzenia

Gość gość
Zmien fryzure i okulary i wiecej pewnosci siebie.

Gość sikam doopą
możemy razem trzepać ziom, kiedy masz czas?

Gość gość
Mi sie podobasz, masz to cos

Gość gość
wyglądasz na 36lat sprawiasz wrażenie ćpuna albo alkoholika bródka okropna zgól na zero idź do fryzjera ale dobrego bo to co masz na łbie wygląda jak zdechła owca ufarbuj na brąz okulary też jakieś dziwne nie jesteś brzydki można cię upiększyć ale ogólnie twój wygląd jest okropny