Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz po rozwodzie jest szczesliwy , denerwuje mnie to.

Polecane posty

Gość gość

Tytul postu moze troche przesadny ale dzisiaj zlapalam dola. Bylam z corka ( 6lat) u mamy i ona chciala podpytac jak tam ta pani z ktora tatus teraz mieszka. A moja corka na to . "lubie pania Milene ona zawsze tak ladnie pachnie i ladnie wyglada". Plakac mi sie chce.

Gość gość
Trzababylo sie myc.

Gość gość
Slabo.

chociaż Ty wiesz że kogoś ma znam parę kochanków on ma żone i kochankę a żona jest sama. Wiem że ma ta kochankę bo ona właśnie zawsze ładnie pachnie ładnie wygląda (mimo że ma kilka kg w nadmiarze) jest uczynna dobrze gotuje. Jego żona niestety o siebie nie dba jest ze wsi jednak ani nie umie ugotować ani posprzątać co go denerwuje. no i praca... kochanka pracuje w chłodni ale szuka czegoś innego w między czasie jednak żona siedzi bez pracy i podobno mówi że nie pójdzie do żadnej chyba że będzie to praca w urzędzie. wychodzi na to że trzeba o siebie dbać mimo wszystko. bo facet to tylko facet. idzie tam gdzie mu jest najlepiej gdzie w seksie ma zwykłą su***ę ale też lubi dobrze zjeść i lubi kobiety które bardzo o siebie dbają.

Gość gość
Chyba nie ma reguły na to. Ja tez dbałam o siebie, gotuje dobrze, pieke ciasta, co tylko mozna. Zawsze mu smakowało:-o

Gość gość
To dlaczego sie rozwiedliscie, skoro byla taka sielanka?

Gość gość
Były motylki do innej, ktora kręciła sie blisko, wiedziała, ze mamy kryzys.

Gość gość
Widocznie w łóżku byłaś jak kłoda i ciągle bolała ciebie głowa.;) Kobieta musi być nie tylko dobra gospodynią i matką ale ... też dziwką w łóżku:)

Gość gość
Czyli nie wszystko bylo cacy? Byl kryzys. Dlaczego wolisz zyc w kryzysie niz pozwolic by chociaz on ulozyl sobie zycie? Moze Ty tez jeszcze bedziesz szczesliwa? Razem Wam nie wyszlo, to trzeba sprobowac osobno, po co sie meczyc do smierci? A Twoje dziecko widzi przynajmniej jedno z rodzicow szczesliwe, zamiast oboje smutnych... Nie badz taka egoistka. Moze to byl Wasz problem, ze myslalas tylko o sobie? A skad corka ma czerpac wzor do nasladowania na przyszlosc - jak stworzyc szczesliwy dom? Teraz przynajmniej widzi to u taty i p. Mileny.