Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

Obudziłam się w środku nocy jakoś o 4 ze strasznym bólem egzystencjalnym.Znacie?

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

To nie jest świadoma myśl, nie jest to coś takiego, że wspomnienie przywołuje smutek. Nie. Nagłe wybudzenie do pełnej świadomości, aż za mocno. Tak do kości. Świadomość, że to jestem ja, że żyję. Rozmawiałam z przyjacielem i on mówi, że nigdy tak nie miał. Dlaczego, więc mnie to dotyka? Nie zdarza się to na szczęście często. Wolałabym aby nigdy. Wolę sobie żyć i nie CZUĆ tego. To jest taka świadomość duszy chyba.

Gość gość84
miałem i mam tak po marihuanie i czasami jak ty w nocy, to się nazywa nadświadomść

Gość gość84
jesteś wrażliwa jak ja, miałem i mam czasami tak samo

Gość gość84
dusza istnieje dziewczyno, ja osobiście wierzę w metafizykę, nie w religię ani nie w naukę, ale w metafizykę właśnie

Gość gość84
no i w filozofię

ja w Boga, metafizykę, magię, duszę i filozofię też, to wszystko się zazębia, astrologia, gwiazdy, liczby, doskonałość, świat, natura, chaos...

Gość gość84
w dzieciństwie i w wieku nastoletnim tak do 25 roku życia byłem nadwrażliwcem, później ostro piłem i mi przeszła ta nadwrażliwość, stałem się nie czułym skur'wysynem, mogłem zabić każdego, nawet własną matkę którą przecież bardzo kocham, do momentu gdy nie znałem marihuany, po niej tak jak bym wrócił do dawnego JA do tej nadwrażliwości, szczególnie po bad tripie z przed 2 lat, dochodziłem po nim do siebie kilkanaście miesięcy, piszę z fona ręka boli, sorry