Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ya nie moge

Na studia idą same lenie i nieudacznicy życiowi

Polecane posty

Gość ya nie moge

którzy nie potrafią nic, i nie chcą robić nic, i tak do 30stki bimbają, niby się "uczą", i potem i tak gòwno potrafią i płacz i lament i zostaje kasa w markecie lub ogłaszanie się na roksie, iluzja i złudzenia zostają

Gość gość
Jaką drogę proponujesz?

Gość gość
Taka jaka on....czyli robol po zawodowce.

nie sami Ale dużo jest ich Inaczej nie miałabym problemu z nauką gdzie współlokatorzy zamiast grzecznie się uczyć to nie dają ani się uczyć ani spać a sami nic nie robią więc mają czas na dużo zabawy

Gość gość
biznes ludziska, czyli skubać naiwniaków

Gość gość
powiedz to swojemu lekarzowi

Gość gość
Po całym tygodniu pracy weekend spędzam na uczelni. Wieczorami nie oglądam seriali tylko się uczę. Faktycznie, lenistwo

Gość gość
Autorze, bardzo chciałabym się dowiedzieć w czym tkwi moje lenistwo. I żeby nie było, mam narzeczonego, przyjaciół i dobrą pracę więc część o życiowych nieudacznikach też nie za bardzo pasuje. Ani do mnie ani do większości znanych mi osób.

Gość gość
Bulls**t! To nie jest prawda, po pierwsze zależy na jaki kierunek, na jaką uczenie, bo są uczelnie bananowe, na któe nie trzeba sie uczyc wcale ,a sa takie co jednak trzeb wlozyc w nie troche wysilku, czasem nawet wiele jesli do jednego egzaminu masz założmy 300 stron do nauki, oczywiście tez nkto nie skonczył studiów też może być np świetnym fryzjerem, który założy prosperujący salon i mu sie powiedzie ,albo np założy inną firmę i mu się powiedzie, albo wyjedzie do UK czy DE i sie dorobi praca fizyczną, ale nie potepiaj studiow bo to wszystko zalezy od uczelni, studiowałam zarowno na panstwowej jak i prywatnej i na tej pantwowej bylo naprawdę bardzo ciężko, czesto byly 2, 3 przedmioty z ktorzych trzeba bylo wykuc kilkaset stron na egzamin z ktorych byly szczegółowe pytania i testy i ludzie kuli do nich tygodniami, albo i miesiacami

Gość gość
Poza tym powiedz mi autorze czy np medyna jest kiepskim kierunkiem? I idą na nie nieudacznicy zyciowi? Ja akurat jej nie studiuję tylko inny kierunek, ale jak czasem czytam te glupoty na kafe to normalnie...

Gość gość
Medycyne i prawo debile studiuja! Tylko informatyka!

Gość gość
Jak nic ten tema założył sfrustrowany prymityw co tylko gimnazjum skończył albo rozwścieczona druga żonka rozwodnika który płaci alimenty na studiujące dziecko

Gość gość
gość dziś >>> i co z tej nauki i "kucia" jak masz 2 lewe ręce??? herbate potrafisz zaparzyć? po studiach na kase w markecie biorą

Gość gość
studiują bzdury w Polsce, a później pracują ze stadami murzynów na brytyjskich magazynach

Gość gggòwwwno
gość dziś ABC medycyna to najbardziej skorumpowany kierunek w całych studiach, celem jest wypisywanie recept i trucie i zabijanie ludzi nie żadne leczenie, zobacz sobie na You/tube filmik Choroby Na Sprzedaż, tak wygląda medycyna, gnój, syf, i bezmoralne dno, s/ram na całą branże medyczną i wszystkich w niej, a ci co idą na medycyne to debile którzy mają iluzje

Gość gość
filmik naprawde daje dużo do myślenia, oni robią z ludzi debili, a ludzie wierzą w medycyne jakby to było jakieś cudo