Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillll3

Dwu letni związek i brak seksu (brak miejsca na niego)

Polecane posty

Gość Kamillll3

Jestem z dziewczyną dwa lata. Oboje mieszkamy z rodzicami, różnica- ja pracuję ona się jeszcze uczy. Gdy ona ma wolne i wolna chate najczesciej ja mam prace, gdy ja wolne ona szkołę. Mamy ogromny problem, mianowicie nie uprawiamy seksu BO NIE MAMY GDZIE. Dobija mnie to, bo potrzebuję i ona też- to normalne. Mam bardzo religijną rodzinę i zero zamków w drzwiach. Kiedyś jak dziewczyna siedziała w spódniczce i reszcie garderoby na mnie, gdy wtargnęła moja mama mieliśmy niezłą awanturę - a nie robiliśmy dosłownie NIC. Na hotele za dużo kasy by poszło, a w lesie - sobie nie wyobrażamy, zawsze ktoś mógłby zrobić jakieś zdjęcia czy cokolwiek. Jak możemy z tym sobie poradzić?

Gość gość
Mogę zaprosić was do siebie. Z chęcią popatrzę jak to robicie. WWA

Gość gość
Po pierwsze po ile macie lat,czy wrazie wpadki stac was na dziecko.Masz auto?

Gość kamillll3
Jakieś inne pomysły? :)

Gość Kamillll3
dziewczyna ma lat 19, ja 23 (mam auto) Antykoncepcje mamy w 1 paluszku- bez nie ma mowy o seksie, w jej dni płodne nawet nie próbujemy (jeśli mamy okazje) , musi skończyć szkołę, a co do finansów myślę,że dało by radę jedno, choć na razie nie chcemy ale wiadomo,że cykl czasem zawodzi , choć ma regularne miesiączki

Gość gość
W piwnicy w nocy nikt nie wejdzie. Tanie hotele pracownicze. Przebieralnie Toalety dla niepełnosprawnych Namiot? Wszędzie są opustoszałe miejsca. Dajesz dużą kartkę o groźbie zawalenia i jedziesz

Gość gość
Gdy nie mieliśmy z początku mety do seksu to załatwialismy u mego kolegi tylko warunek że będzie mógł nas oglądać. My daliśmy swój warunek że będzie rozebrany jak my. Wszystko było fajnie gdy mnie mój przeleciał i jeszcze był we mnie zaczął mu opadać spytał czy nie mam ochoty na swego kolegę. Chętnie się zgodziła i mnie zaczął brać tylko że był mocno podniecony kilka razy mnie posunął i wytrysnął.Wziełam mojego chłopaka członka do ust by go postawić do kolejnego seksu. Po kilkunastu minutach się udało i dopiero podczas tego stosunku mocno szczytowałam. Koledze podczas mojego jeczenia stanął i spytał czyby mógł mnie przeleciał. Odparłam że nie ale mogę zrobić loda i chętnie się zgodził. Pokazałam mu jak można dobrze obciągnąć tak że momentami jeczał i się wyginał. Miał smaczną sperme wiec połykałam.

Gość gość
W samochodzie. Ten hotel od czasu do czasu może Cię finansowo nie wykończy. W zasadzie, skoro twierdzisz, że stać Cię na utrzymanie jednego dziecka, w razie wpadki, to czemu nie wynajmiesz mieszkania? Sam, z nią. Albo pokoju z ludźmi w podobnym wieku.

Gość gość
Po pierwsze po ile macie lat,czy wrazie wpadki stac was na dziecko.Masz auto?

Gość Kamillll3
Planujemy wspólne zamieszkanie dopiero za pół roku - oboje chcemy wyjechać za granice i odłożyć trochę kasy przez 3 miesiące, dodatkowo po bym wrócił do pracy bo jest taka opcja a ona nadal by się uczyła :) ale do tego czasu pozostało jeszcze pół roku a jest naprawdę cieżko * z kolegami odpada, jest naprawde wyjątkową dziewczyną (piękna, mądra, inteligentna, z dużym sercem i empatią - nigdy przedtem takiej nie spotkałem) a widzę jak niektórzy ślinią się na jej widok mimo że się kumplujemy i na ulicach też nie jeden się za nią ogląda -nie chciałbym aby ktokolwiek oglądał jej nago poza mną *w samochodzie sex oralny wyłącznie - większy komfort, może temu, że nie znamy jakiś fajnych miejsc, spokojnych, pare miesięcy temu wjechaliśmy na taką polankę, fajna cicha, po "lodzie" widzę kamerke w drzewie ( ale chyba nie działała - w każdym razie dziewczynie nie powiedziałem)

Gość Kamillll3
Ciężko serio - a Wy gdzie uprawialiście sex na początku?

Gość kamill3
up

Gość gość
A jakieś schroniska młodzieżowe, górskie? Tam pokój jest za 20-40 złotych. Zamiast hoteli, tanie motele, też ok 30-60 złotych.