Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem jemu nie zalezy??

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie od miesiaca z pewnym facetem. Nie jstesmy jeszcze para , choc pocalunki i jakies tam male pieszczoty byly. On nie odzywa sie codziennie, ale raz na kilka dni powiedzmy. I w środe do mnie zadzwonił co robię w weekend i czy moglibyśmy sie spotkać w sobotę, ja powiedziałam, ze jeszcze nie jestem pewna bo to zalezy to czegos tam i że jeszcze się umówimy dokladniej, a on tez powiedzial,ze on w sumie nie wie jak to wyjdzie u niego, ale postara sie przyjechac i że umowimy sie jeszcze smsowo albo telefonicznie... No i nie dal znac ani nie zadzwonil, ja tez co prawda nie.. Olał mnie? Czy tzn, ze nie mogl jednak? A moze czekal teraz na moja wiadomosc czy ja moge?

Gość gość
up

Gość gość
Jak dla nnie, to nie za bardzo mu zalezy na zwiazku z Toba. Jest fajnie jak sie spotkacie i to mu odpowiada. Gdyby mu zalezalo, odezwalby sie nawet z informacja ze nie moze sie spotkac. Jesli Tobie tez taku rodzaj znajomosci odpowiada, to ok. Na wiecej bym nie liczyla. Jak facetowi zalezy, to potrafi odpisac po minucie i sam sie odezwie. Tu jest raczej luzna znajomosc z milymi dodatkami.

Gość gość
ma cie w dooo/pie

Gość gość
mysle ze cie olal jak nie dal rady to mogl dac znac..

Gość gość
Jak druga strona odzywa się wyłącznie po to aby umówić się na spotkanie, to oznacza to tylko jedno... chce cię wykorzystać w jakiś sposób. Osoby którym zależy dążą do kontaktu nawet kiedy nie mają czasu, bo kontakt (nawet sms-owy) z taką osobą jest przyjemnością, a tak odzywa się bo albo się nudzi i nie ma co robić, albo liczy na te pieszczoty, pocałunki, czy seks.

Gość gość
Nie zależy mu na tobie, nigdy by tak facet nie postąpił gdyby mu zależało... pewnie facet z portalu randkowego?:-)

Gość gość
a ten facet jest z krakowa?

Gość gość
Nie nie jest z Krakowa, ani z portalu randkowego :) Poznalismy sie na kursie językowym

Gość gość
Niestety ale moim zdaniem nic z tego nie będzie, moi ex faceci szaleli na początku za mną. Nigdy nie było tak żeby cos powiedzieli a nie dotrzymali słowa, na początku powinno być idealnie a jak nie jest to znaczy ze facetowi nie zależy. Nie idz z nim czasem do lozka bo cie zostawi zaraz po tym.