Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćB

Blagam pomocy!! spuścił mi sie do środka, czy moge zajść w ciąże?

Polecane posty

Gość gośćB

Spuścił sie w czwartek 27. 02. Dodam ze nie liczę sobie dni plodnych, w lutym okres mialam 15, w styczniu 17, grudniu 19 i tak co miesiac, dwa dni wstecz. Blagam ktos potrafi liczyć dni plodne?? Czy moge zajść w ciąże??

Gość gość
patologia :o

Gość gość
jesli od razy wstalas i troche poskakalas to wszystko wyplynelo wiec nie masz sie co bac, ale jak lezalas pozniej to mozliwe

Gość gość
bylo wziasc tabletke po , jak ci mozemy pomoc ? po co sie spotykasz z takim zlamasem co zlewa sie do srodka jak bydle

Gość gośćB
Jestem z nim juz rok, poprostu poddalismy sie miłości... Napewno nie usunelabym dziecka, ale jestem jeszcze za młoda i nie wiem czy podalabym wychowaniu:-/

Gość gość
trzeba było w dupke no ale wy pewnie się gówienka boicie w środku więc teraz będziecie mieli piccolo bambino

Gość gość
Słuchaj , jeżeli pieprzyliscie się bez zabezpieczeń to jest możliwe że zaciazysz. Możliwe jest tez to, że nie. Teraz nie histeryzuj bo ci to nic nie da. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki jeżeli jej do tej pory nie dostaniesz. My ci e niczym nie pomożemy.

Gość gość
mam nadzieje, ze zaszlas w ciaze, bedziesz gruba i jak bedziesz miala porod to bedzie cie bardzo bolalo i bedziesz rodzila w meczarniach :) to cie oduczy rozkladania nog gdzie popadnie :)

Gość para nago
Mój caly czas mi sie spuszcza w c***e i ja mu nie bronie bo po co sie dymac w gumie przecierz sa farmceutyki i zalatwione albo spiralka i niech leje do opiru