Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za DEBIL wciąż zakłada i podbija te topiki z filmami? Przecież to OSZUSTWO

Polecane posty

Gość gość

od dłuższego czasu ogólny jest spamowany linkami do najnowszych filmów. jak w nie wejść to wyskakuje prośba o numer tel. x dalej wiadomo, ur******* się SMS premium. i to nierzadko bardzo kosztowny, nawet i za 50 pln. koszt wyłączenia subskrypcji też kosztowny. x filmów oczywiście nie ma. x NABIERA SIĘ KTOŚ JESZCZE NA TO?

Gość gość
no jak to? Przecież Przemo "zarabia w necie"... :o a na poważnie to, że spamuje to kij, to że nikt tego nie moderuje i nie kasuje to jest SKANDAL. Podobnie jak różne linki jakichś kijowych firm w różnych tematach o mieszkaniach, wnętrzach, usługach itp.

Gość gość
racja, brak moderowania tego jest nieźle kulawy. a co do tych badziewnych reklam, to bardziej mnie śmieszą aniżeli irytują. to serio zabawnie wygląda. jak np. jest sobie topik o ekscesach na imprezach służbowych, o tym jak sie tam gouda leje i jak pokątnie się dymają, a nagle pyk! post o treści "różne rzeczy dzieją sie na takich zjazdach, też sie na napatrzyłam, ale z doświadczenia wiem, że najlepszą firmą organizującą firmowe imprezy jest ....(tu nazwa firmy i linki do stron). polecam" :-D :-D :-D x natomiast wklejki Prawika, nie dość że to fala spamu, to ordynarne oszustwo...