Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpisujcie agencje pracyza granica. Pozytywne

Polecane posty

Gość gość

O ktorych macie dobre lub srednie zdanie. Przyda sie taka zbiorowa info chociaz ile ludzi tyle opinii.

Gość Komu zaufać
Dobry temat.A jak ktoś napisze że dobra a będzie złą?

Gość gość
Ja znam kilka ale rozne z opinii innych, ktore byly skrjnie podzielone. Faktycznie jest tak ze trzeba sie przekonac na wlasnej skorze zeby ocenic, mimo to zapraszam do typowania... Moze sie komus przydac

Gość gość
Co powiecie o sherpie np? Ja generalnie nie polecam dujindamu. Malo godzin w pracy, chociaz niektorzy mieli zapewnione te 40 i nadgodziny . krecili pod koniec bardzo z wyplaceniem wakacyjnego, wiec nie polecam.

Gość gość
EJ JOB to bardzo dobra agencja. organizuja glownie wyjazdy do Niemiec - praca jako opiekunka osoby starszej. bylam juz 2 razy na 2 miesiace. zawsze wszystko dobrze zorganizowane, transport, zakwaterowanie, pieniadze na czas

Gość gość
sporo ofert pracy za granica widzialem ze jest na gowork :)

Gość Elmera
Jeśli chodzi o pracę nad opieką osób starszych to sprawdzone namiary i oferty pracy posiada Pani Violetta. Tutaj znajdziecie jej namiary- http://www.violettas-pflegeagentur24h.de/?lang=pl Przez jej agencję pracuję już ponad roki i naprawdę mogę polecić.

Gość Erubin
Kojarzę te agencje, moja znajoma miała w planach wyjazd do pracy z z nimi, ale ostatecznie inaczej się potoczyły jej losy. Natomiast moja siostra dla nich pracowała i bardzo zachwalała Panią Violettę oraz całokształt pracy. Warto mieć na uwadze takie opinie jeśli planujecie wyjazd z tą agencją pracy! Zarobiła ok 1500 EURO

Gość Erg_enia
Wszystko się zgadza . Dostałem podwyżkę na 1500. 00 z wyrównaniem od nowego roku Ta firma dba o pracownika . POLECAM !!!

Gość enelka23
Miałam okazję dosyć długo współpracować z tą agencje i przez ten okres czasu ani razu się na nich nie zawiodłam :) Zawsze udawało mi się uzyskać porozumienie z panią Violettą, a płaca też była odpowiednia. Ktoś już wcześniej napisał ile ;)

Gość Felka2
Ja wyjeżdzam do Belgii przez agencję zatrudnienia E&A. Zawsze jestem zadowolona, dużo ofert pracy, wszystko dobrze zorganizowane

Gość gość
pani 4x E.... wylizalas juz patelnie tej violecie? jak nie, to sprawdz dokladnie jeszcze raz, bo bedzie po premii.