Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeszedlem dziś na nogach 50 kilometrów w 9 godzin..przesadzilem?

Polecane posty

Gość gość

postawilem sobie taki cel,że przejde 50 killometrów na nogach i udalo mi sie to zrobic w 9 godzin. jestem caly mokry od deszczu i bolą mnie nogi od spodu ,ale jestem szczęsliwy ,że dałem rade:)czuje tylko ,że jutro straszne zakwasy bede mieć:( takie pytanie mam do was? co sądzicie o tym co zrobilem?:) i czy wg was to dobrze czy zle?:)

Gość gość
Ja na pielgrzymce chodziłam po 30-35 km dziennie. Myślę, że tyle też bym dała radę przejść, ale nie w taką pogodę jak dziś.

Gość gość
myślę, że to dobry sprawdzian na pokonanie swoich słabości, na sprawdzenie się. swojej siły charakteru i oczywiście, wytrzymałości organizmu ale tempo nie było za wielkie ile masz lat, bo coś słabiutkie

Gość gość
Co do wyzwania to był dobry pomysł. Realizacja planów dodaje skrzydeł i siły do dalszych działań. Lubię takich ludzi.

Gość gość
Dziękuje Wam kochani :) tempo może mizerne ,ale bardzo lało dzisiaj i nawet parasol mi nie pomagał..trochę przemoknąłem:) Chciałem poprostu pokonać w sobie lenia i sprawdzić sie :)

Gość gość
Teraz to trzeba dobrze nogi wymoczyć, ciepły prysznic, herbata z cytryną albo z wkładką na wypocenie, bo jutro raczej będziesz kichał.

Gość gość
hehe no i jeszcze mam pamiątke w postaci bąbla na palcu....boli oj boli:)

Gość gość
kiedy następna, tym razem dłuższa wędrówka? poprzeczke trzeba sobie podnosić, może zwiększ tempo, żeby efekt był lepszy dla organizmu

Gość gość
ale masz za cieńki czas debilu,więc czym się chwalisz?