Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten chłopak jest normalny? Co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Więc poznałam kilka tyg temu pewnego faceta na facebooku. Bardzo chciał się spotkać więc przyjechał do mojego miasta. Od początku był dosć nachalny bo koniecznie chcial sie całować kiedy ja mówiłam, ze dopiero sie poznaliśmy i nie chcialam, to i tak uparcie do tego caly czas dązył i juz mnie to troche wkurzało... No ale potem spotykaliśmy się jeszcze kilka razy ,a ostatnio się pokłociliśmy bo: ja powiedziałam mu stanowczo, ze nie mam czasu jechac teraz w góry bo mam egzamin poprawkowy, a on nic mi nie mowiąc wplacił za mnie zaliczkę i teraz każe mi ją oddac! Ja powiedziałam, ze nie ma mowy bo nie chcialam tam jechać od początku. Ale słuchajcie najlepsze. Powiedział,ze jak nie zwroce mu tej kasy to on wysle nasze rozmowy ( niejednoznaczne i bardzo hmm intymne) przez facebooka mojej mamie :D (co za dziecinada). To ja na to, ze ja jego mamie też mogę wysłać różne wiadomości od niego ( on pochodzi z bardzo pobożnej rodziny) i wtedy dopiero przestał mi sie odgrażać ... Co sądzicie o takim typie ? :D I teraz on do mnie wypisuje zebym sie z nim znow umowila...

Gość gość
Nie umawiaj się bo jeszcze w zemście będzie chciał ci coś zrobić. Pewnie chciał wyłudzić od ciebie pieniądze i ściemniał z tą zaliczką.

Gość gość
On niby kasę ma ,ale widać jaki jest skąpy, mysle, ze chcial zebym pojechala, ale co to w ogole ma być jakies kopiowanie moich rozmow na facebooku i grozba ,ze wysle je mojej mamie :D jakas dziecinada totalna...

Gość gość
a i nie wspomniałam jeszcze, ze na dalszych spotkaniach tez był nachalny i ciagle chcial seksu itd, ja ostatecznie odmowilam, ale wkurza mnie jak mowie facetowi, ze nie, a on nadal sie probuje dobierac do mnie i tak w kolko, nie żeby sila oczywiscie, ale mnie tak namawial w kolko az sie to irytujace robilo :O Choc nie wiem szczerze mowiac jakby dał radę w łożku bo jak wchodził na trzecie pietro to dostawał mega zadyszki ;)

Gość wujek_dobra rada
uważam, że lepszego nie znajdziesz więc się go trzymaj

Gość gość
Hehe pewnie prawiczek i dlatego taki napalony.A w te góry to cie zaprosił w nadzieji że mu szparki popuścisz. I się wściekł jak plany legły w gruzach.Powiedz mu że uznajesz sex po ślubie :D pewnie szybko sie zwinie

Gość gość
wujek dobra rada- super dzieki o taka rade mi wlasnie chodzilo :O

Gość gość
02:14- prawiczek nie, bo opowiadał, ze miał jedną dziewczynę ( w wieku 28 lat tylko jedną, niby ok ale troche dziwne jak na faceta), ale mniejsza z tym, w kazdym razie od zerwania z nia byl strasznie napalony , tak opowiadał :P Moja mama sie nim zachwycala bo to student stomatologii, ale sorry, nie jest to troszke dziwne zachowanie kopiowac jakieś moje rozmowy z komputera ? :D No mnie troche zszkowal, a dopiero co sie znamy bo od jakis 5 tygodni...

Gość gość
wg mnie idiota, skrany pajac. Uciekaj od niego, nic Cię z nim nie czeka, jeżeli już to wieczne jazdy o wszystko. Poważnie nie spotykaj się już z nim.

Gość gość
12:04- tez tak mysle bo kurcze , znamy sie od niedawna ,a gosc juz urzadza takie jazdy jak kopiowanie moich rozmow z komputera, troche to pachnie mania przesladowcza :D