Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból pleców po dzwignieciu

Polecane posty

Gość gość

Witam kilka dni temu się przeprowadzalem i coś mi strzelilo w kręgosłupie na środku i po prawej stronie pleców myślałem że ból minie ale po dwóch dniach jak poszedłem do pracy i tam też dźwigam ból wrócił. Boli mnie gdy się ruszam, siedzę i gdy nabieram powietrza. Co to może byc?

Gość gość
po pierwsze lekarz albo medycyna wschodnia, a po drugie nie ruszac sie i stosowac termofor. jak sie bedziesz ruszal i dzwigal, bedzie jeszcze gorzej.

Gość gość
ile masz lat i le wazysz/mierzysz?

Gość gość
No tylko umowa zlecenie w pracy i mam dylemat. ale chyba będę musiał iść do lekarza bo jest coraz gorzej

Gość gość
Mam 33lata 185cm 90kg

Gość gość
tak jak wspomnialam, nie ruszac sie i lezec w cieple. poduszka elektryczna na kilkanascie munut, jesli taka masz. zrobil sie stan zapalny, ktory musi zelzec, praca w takim stanie spowoduje tylko komplikacje a nawet kalectwo. pic duzo cieplych plynow, poduszki stawowe musza byc dobrze nawodnione, by spelnialy swoja funkcje. unikac zimnych potraw i napojow. i oczywiscie dobry lekarz albo jakis dobry kregarz. w lodzi jest podobno dobry, jesli mieszkasz blisko lodzi, wybierz sie do niego.

Gość gość
Dzięki

Gość jola778
Proponję ci skontaktuj się z Neuromedem to klinika mieszcząca się się Wrześni podam ci telefon 78 942 93 82

Gość kazik00
sam leczyłem się w Neuromedzie bardzo trafna decyzja , miałem powazne problemy dyskiem wiecznie wypadającym

Gość gość
Stosujemy w domu też te Flex mamy nawet kilka rozmiarów – dokładnie cztery, one się różnią formatem wielkością przez co można sobie lepiej taki kompres ułożyć na konkretnej części ciała. Najczęściej to okład w sumie wykorzystujemy zimny przy gorączce można fajnie schłodzić rozgrzane czoło.