Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kobtakty ojca z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałabym was poprosić o poradę opinie jak byście zachowali się na moim miejscu. Otóż wychowuje 4 letnia córeczkę z ojcem dziecka nie mieszkamy od kad dziecko skończyło 2 i pół roczku. Po wprowadzeniu się od ojca minęło koło 3 tyg poczym pozwoliłam aby ojciec wziął córkę do siebie na tydzień (mieszkamy około 120 km od siebie). Po tyg dziecko przyjechało w bardzo kiepskim stanie psychicznym zaczęło robić swoje sprawy fizjologiczne w majtki uciekała płakała wymuszala stała się bardzo nerowa. Więc uznałam że dziecko do rozprawy nigdzie nie pojedzie do ojca a spotkania tylko w miejscu zamieszkania moim. W maju tamtego roku zostało ustalone zabezpieczenie że ojciec w 1 i 3 sobotę miesiąca spędza czas po 5 godz z dzieckiem bez osób trzecich . Od maja do sierpnia ja zawsze byłam przy tych spotkaniach ponieważ dziecko nie chciało iść. Następnie od września do października ja tylko ich odprowadzalam na kulki czy plac zabaw a Dziecko już zostało z tato.ojciec od połowy października do stycznia przestał przyjeżdżać do dziecka. W styczniu tego roku zawnioskoskowalam o nadzór kuratora. Kurator podczas tych spotkań widział że dziecko z pod bloku nie chciało iść z ojcem wręcz płakała, w momencie odprowadzenia ich do miejsca które dziecku podoba się nie ma problemu z zostaniem. Rozmawiałam z kuratorka co mam zrobic jeśli ostateczne postanowienie sądu będzie że ojcem może Dziecko zabierać do swojego miejsca zamieszkania Pani powiedziała " nie ma pojęcia co mam zrobić i że to trudna sprawa" sprawę ostateczna mam za kilka tygodni nie wiem co mam robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować