Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sysia! Jestem bogatym poukladanym facetem chcacym sie ustabilizowac

Polecane posty

Gość gość

Jesli chcesz mozesz za mnie wyjsc. Czekam na odpowiedz!

Gość gość
Ale stac nas bedzie na dzieci wiec nie gadaj ze kasa nie jest wazna.

Ja muszę siebie pokochać by zacząć być z kimś. Ja się za bardzo uzależniam od osób więc już nie wierzę w obiecanki cacanki. Zdradzał byś mnie pewnie z każdą. To miłość jest ważna a nie stabilizacja finansowa. Nie odkochałam się jeszcze i nie wierzę internetowi i nie umawiam się z kimś z kafe. Przykro mi.

Gość gość
Ok jak chcezz Twoja strata nie bede naciskal pozdro.

Gość gość
Sysia masz charakter .

Gość gość
E tam jaki tam ina ma charakter, zwyczajnie glupia jest. Kolo proponowal jej uklad idealny dobre warunki do wychowania dzieci i zalozenia rodziny a te nie chciala bo woli patologie. To tak samo jak by ci ktos proponowal pizze a ty bys odmowila bo bys powiedziala ze wolisz chleb ze smalcem albo kanapki z mortadela. Ale co kto lubi :P

Gość gość
Miała Sysia rację małżeństwo to nie układ ani kontrakt tylko miłość kobiety i mężczyzny,

Gość gość
Sysia ma bardzo dobre serce które chce kochać i być kochane :) Chciałbym mieć taką żoneczkę, niestety trafiam na same szmaty i zimne sooki...

gość dziś Z patologią to ja nigdy nie będę. Ja po prostu muszę się zakochać. Tak fajny układ a skąd mam wiedzieć, że to nie psychol, który bije kobiety? Który będzie alkoholikiem bo po kasie na łeb odbija? Skąd mogę wiedzieć, że mnie będzie kochał i szanował a jak mnie zdradzi?. Mogę wieść skromne życie, ale szczęśliwe. A poza tym ja nie potrafię clin clinem.

Gość gość
18:07 hahahahahahahaha... Sysia z takim mysleniem to ty z domu nie wychodz bo co jak cie samochod rozjedzie? Zycie to ryzyko ;)

Ale sysia powiem ci że głupi alkoholik dużej kasy sie nie dorobi wiem se po sobie eee:D

Gość gość
A niech mnie piwosz stales sie logiczny! :D