Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd wiedziałyście, że jesteście heteroseksualne?

Polecane posty

Gość gość

po jakich swoich reakcjach na widok płci męskiej? czy będąc hetero podziwiałyście urodę innych kobiet czy raczej patrzyłyście na nie z zazdrością i niechęcią?

Gość gość
Bo obiektywnie patrzać płeć męska jest jakaś taka mało urokliwa , kwadratowa, grubo ciosana. Tylko hormony mogą sprawić, że oni są atrakcyjni dla nas. Patrząc na zimno to naprawdę bliżej im do małp.

Gość gość
bo na kobiety bardzo piękne awsze patrzę jak na piękny obraz/krajobraz cokolwiek nigdy jak na obiekt seksualny. Mogłabym całować się z taką kobietą ale nie wzbudzi to we mnie nic... A z mężczyną to wiadomo, czuje się "To", że pociaga, że chce się dotknąć jego ust, całować etc..

Gość gość
Ja właśnie prawie nie mam czegos takiego, że chcę pocałowac faceta. Oni mają takie kwadratowe nieestetyczne twarze :(

Gość gość
A juz w ogóle nie mogę pojąć fascynacji Stahamem, dla mnie wygląda jak jaskiniowiec. Nic ładnego w jego twarzy nie ma, wszystko takie "małpie".

Gość gość
ja jestem hetero ale kilka razy byłam dotykana/macana przez kobietę i jest to bardziej przyjemne.Kobieta dotyka jakoś inaczej, czułam że wielbi mnie przez dotyk, jest bardzo zmysłowe.Bardziej znają sie na rzeczy a facet to chce tylko do dziury wsadzić, takich naprawdę znawców pożycia cielesnego to jest może ich 5 %

Gość gość
powiem Wam, że ja też byłem święcie przekonany o swojej heteroseksualności, aż do ślubu, aż poznałem szwagra, zmysłowego brata mojej żony. Agnieszka to wspaniała kobieta, ale z nią nigdy nie poznałbym tylu zastosować czopków, oliwki, strzykawki takiej bez igły czy bierek:):):)

To się po prostu wie. Osoba heteroseksualna nie zastanawia się nad swoją orientacją. Jeśli zaczyna to bardzo prawdopodobnym jest, iż jest ona właśnie homoseksualna. Tak było w moim przypadku. W pewnym sensie pociągali mnie faceci, często wyobrażałam sobie swoje przyszłe życie z osobnikami płci męskiej. Do czasu aż zauroczyła mnie pewna dziewczyna. Pociąg do facetów minął. Teraz robi mi się niedobrze na samą myśl o bliższym kontakcie z facetem. Po prostu mnie to brzydzi, nie wyobrażam sobie współżycia czy bliskości z facetami. Jestem prawie stuprocentowo pewna, że wolę dziewczyny. Ale homoseksualizm to nic złego. Lesbijki/geje - nie dajcie sobie wmówić, że jesteśmy chorzy. Każdy ma prawo do miłości. Pozdrawiam.