Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbitaa

Rozbita po zakonczonej znajomosci

Polecane posty

Gość rozbitaa

Spotykalismy sie kilka miesiecy, sama to zakonczylam a teraz rycze I jestem przybita. Traktowal mnie zle, spotykalismy sie jak mu pasowalo, bylam taka opcja zapasowa jak nie mial co robic. Czulam sie non stop sfrustrowana ale porozmawiac sie nie dalo. Po prostu mu nie zalezalo. Staram sie byc silna ale nachodza mnie mysli ze moze powinnam byla dac mu szanse ze moze potrzebowal czasu. Jednego dnia byl dla mnie cudowny pozniej potrafil sie dwa dni nie odzywac. Prosze pocieszcie mnie..

Gość gość
Szkoda czasu i życia na takich facetów. Jak Cie teraz nie szanuje to na pewno nigdy nie będzie.

Gość gość__Ada
Głowa do góry. Dobrze, że odeszlas od drania z godnością. Nie on jeden na tym świecie. Boli, bo ból musi boleć. Czas goi wszystkie rany. Wiem co czujesz. Przeżywała kiedyś to samo. Rana się zagoi i otworzysz się na nowy związek. Będzie dobrze 🌼

Gość gość
Masz nauczkę.Takie życie.Przynajmniej nie ma czego żałować.Ja też mam doła od kilku miesięcy,zostałem wykorzystany i oszukany,Ona po prostu zmieniła nr tel.i przestała się odzywać bez słowa wyjaśnienia.Najgorsze jest to że dosyć często ją widzę.Nie będę skamlał.Mam nadzieję że szybko przyjdzie wiosna,mam swje zainteresowania,motor,pszczoły itp,bedzie lepiej :D

Gość gość
Jeju dziewczyny skad się u nas to bierze ze jak trafimy na dupka i go pogonimy to zadajemy sobie ciagle pytania typu"a może powinnam mu dac więcej czasu?" "a może za bardzo na niego naciskałam?""a może go czymś zraziłam?" Ja tez jestem po takiej znajmosci jak ty, facet nie potrafił się zaangzaować. Kilka razy potrafił powiedzieć że widzimy się jutro, ja wyszykowana i gotowa a on....zapominał o tym ze mi obiecał spotkanie...:-( Pogoniałam dziada a dziś mija kolejny miesiąc kiedy o nim myslę i obwiniam siebie ze może cos zle zrobiłam i ze może chciałam za dużo a mogłam mu dać czas... bzdury:-(

Gość gość
Nie tylko faceci to dranie.

Gość rozbitaa
Wlasnie jak to jest ze im ktos jest wiekszym egoista I zle nas traktuje, tym bardziej nas ciagnie do takiego osoby i sie uzalezniamy. Ja wogole powinam sie za nim nawet nie ogladac, a jednak strasznie to boli. Tez czekam na wiosne :)

Gość gość__Ada
Ktoś kiedyś powiedział, że ten ma władzę w związku komu mniej zależy i coś w tym jest.

Gość gość
Nie odzywał sie po dwa dni tez to znam tyle ze ja byłam dłużej o wiele w zwiążku smutne ale prawdziwe egoisci mają jakąś moc magnetyczną ze bardziej płaczemy po egoiśćie niż po normalnym miłym facecie będzie dobrze może to było po coś i miało Cię czegoś nauczyć kazda życiowa lekcja nas czegoś uczy o ile wyciągniemy z niej wnioski na przyszłość

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej jest isc