Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się i mam obawy

Polecane posty

Gość gość

Pozanałem wyjątkową dziewczynę. Po paru tygodniach czuję że się zakochałem. Ale jakoś się boję, ostatnio się niej trochę odsunąłem bo zauważyłem jak na mnie działa, że cały czas o niej myślę. Czy to normalnie?

Gość gość
Dlaczego sìę od niej odsuwasz skoro coś do niej czujesz?

Gość gość
Miłość jest piękna i to normalne, że o niej myślisz natomiast nienormalne jest to, że się od niej oddalasz. Przecież skoro ci na niej zależy powinieneś się do niej zbliżyć a nie uciekać, to jest dziwne że nie chcesz być blisko niej.

ja tak samo :O zablokowałam chłopaka, w którym się zakochałam :classic_cool: Ty koleś lepiej zabiegaj o dziewczynę, chyba, że ona ewidentnie ma Cię gdzieś. Ale jeśli czujesz zainteresowanie z jej strony to zabiegaj, bo ktoś może Cię ubiec ;)

Gość gość
Zauroczenie i milosc zakochanie... Jak choroba ktora z nienacka dopadnie:-) przezywam to samo ale wyszlo tak ze musze zajac czyms swoje mysli i zapomniec milosc to choroba !!!

Gość gość
nie glupkuj tylko jej o tym powiedz, szczerze kup kwiaty i jej powiedz kobiety lubią upominki, jeśli zaczniesz uciekać przed nią zostaniesz źle odebrany, przez nią, będzie cie uważać wtedy za dziwadło, także niebadz tchórzem, odwagi