Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamskie komentarze lekarzy

Polecane posty

Gość gość

odnośnie wieku w jakim urodziłam dziecko (19 lat). Prawie ciagle trafiam na takich lekarzy. Pierwszy raz już po porodzie uslyszalam "to ladnie sobie pani zalatwila mlodosc" :( Co ich to obchodzi? Uwazam ze jestem dobra mama i chciałam mieć dziecko wiec jest mi przykro jak jestem oceniana jako nieodpowiedzialna gowniara która wpadla. Takie zachowania lekarzy sa czeste czy ja po prostu trafiam na takich "przyjemniaczkow"?

Gość gość
No tym razem trochę racji mają ci lekarze

Gość gość
to nie jest chamski komentarz tylko stwierdzenie faktu, o co się obrazac?

Gość gość
W czym maja racje? Bo jest trend na ciaze po 30? Zaszlam bedac już pelnoletnia wiec uważam ze takie komentarze sa zbędne.

Gość gość
Uważam, że to nieprofesjonalne zachowanie. Nie powinno go to interesować, chyba że ze względów medycznych. Mojej babci też tak powie? W wieku 18 lat wyszła za mąż :) Naoglądali się Dr House'a i próbują zabrylować.

Gość gość
Ale to jest moja prywatna sprawa. Jakim prawem niby mogą mnie oceniac?

Gość gość
trzeba bylo nie rozkladac nog jak leci, to bys teraz nie miala problemu z komentarzami :o

Gość gość
podac do sadu za wykraczanie poza swoje kompetencje i wkraczanie w sfere prywatnosci. to moze ich zniechecic do wtykania nosa w nie swoje. albo poprostu powiedziec to nie szanownego doktora sprawa.

Gość gość
Zdarzają się tacy chamscy lekarze, niestety. Ja kiedyś usłyszałam mnóstwo przykrych i absolutnie nieprofesjonalnych uwag, ale nie będę opisywać sytuacji, bo to dość osobista sprawa. W każdym razie była tam nawet obraźliwa uwaga komentująca mój wygląd, która bardziej pasowała do pana stojącego pod budką piwną, niż do pracownika szpitala.

Gość gość
No tak czego ja się mogłam spodziewać na tym forum. przecież tu w większośc***ancie co o ciąży mysla ok.40 Droga osobko wyżej, miałam wyobraz sobie jednego partnera w zyciu, który jest teraz moim mezem i ojcem mojego dziecka. Nie znasz mnie i nie wiesz z jakich przyczyn zdecydowałam się na dziecko w młodym wieku wiec po cholerę tyle jadu?

Gość gość
skończcie już z tymi złośliwościami, to plucie jadem jest żałosne :P nawet gdyby dziewczyna miała wpadkę to jej sprawa i jej życie o którym nie macie pojęcia i nie powinniście tego komentować, o lekarzu nawet nie wspomnę.

Gość gość
gosc 18.47 - kazdy rozklada nogi wtedy kiedy ma ochote i wara Ci od tego. dziewczyna miala serce i odwage by urodzic (w przeciwienstwie do niektorych) i bedzie fajna mama, lekarz komentujacy w ten sposob nie powinien byc lekarzem, tylko zacheca do aborcji. lekarz polozne i pielegniarki sa od tego by dziewczyna miala dobry start, a nie zalamke na dzien dobry. Dzizes, ale ta polska to p......ny zascianek. rzeczpospolita mocherowa, bardzo pospolita. od prawnikow i lekarzy po same mochery. p....ny XIV wiek.

Gość gość
zdecydowałam się na dziecko w takim wieku bo nie wiedziałam czy w ogole kiedykolwiek będę mogla mieć dziecko. w szczegoly nie będę wnikac bo nie zamierzam się nikomu tlumaczyc. Powiem tylko tyle: latwo jest kogos oceniac

Gość gość
mam nadzieje, ze cie bolalo w czasie porodu i sie zesralas z bolu :)

Gość gość
buhu!! i co myslisz, ze wszyscy sie nad toba nachyla i ci powiedza jaka ty jestes biedna, bo lekarz ci zwrocil uwage, o boze, moje biedactwo!

Gość gość
wiecie co? jesteście podle suki takie same jak te k***y od takich komentarzy. Zwykle się tak nie wyrazam ale po prostu przeraz mnie ludzka podlosc. Nie zale się nikomu i nie jestem biedna, chciałam mieć dziecko i mam i jestem bardzo zadowolona. A wy się obudzicie z reka w nocniku, z****** kerierowiczki. 40 stuknie i będzie ups :)

Gość gość
aha i lekarz nie zwrocil mi uwagi tylko uraczyl mnie bezczelnym komentarzem.

Gość gość
19.10 puknij się w ten pusty leb

Gość gość
i dlatego polska jest jaka jest. banda debili i krokodyli. nie obrazajac krokow. autorko, nie pozwol sobie na takie komentarze lekarzy, wcale nie musisz tego ignorowac lub zbywac milczeniem. masz jezyk to mow, ja bym sobie nie pozwolila na takie prymitywne komentarze.

Gość gość
19:12 trzachaj bozene i ssij pale raszplo

Gość gość
No mnie prawde mowiac zatkalo bo bym się niespodziewala ze padnie taki komentarz. Przykre ze kazda mloda matka jest postrzegana jako puszczalska co wpadla na imprezie i nawet nie wie z kim. Tak wyrazaly się o mnie pielęgniarki po porodzie. Mialam tego nie slyszec w sali obok ale sluch mam zadziwiająco dobry, i czasem wolalabym żeby nie był az tak dobry.

Gość gość
idz chamie gdzie indziej odreagować :)

Gość gość
19:19 boze, bo zaraz popuscisz damessa za dyche sie qrwa znalazla hahaha

Gość gość
Czy ja ciebie obrazam? Wiesz, jak się nudzisz to sobie znajdz kogos podobnie podlego i się obrażajcie na wzajem. ty widocznie lubisz jak cie obrazja i dla ciebie takie zachowania lekarzy sa ok. Tylko jakby to ciebie tak potraktowali to szybciutko bys zdanie zmienila.

Chamskie komentarze w szpitalach od lekarzy i pielegniarek to juz regula. I wcale nie trzeba byc mloda mama,zeby zostac potraktowanym jak smiec. Znam wiele duzo starszych od autorki kobiet i tez byly zle traktowane. A slownictwo pielegniarek i ton do pacjenta to kompletne dno. Sama doswiadczylam jak przywieziono mnie po wypadku do szpitala. Podczas badania tomograficznego pani pielegniarka kazala mi "zamknac morde", bo powiedzialam,ze musze skorzystac z toalety. Wszyscy w szpitalach publicznych robia wielka laske,ze zajmuja sie pacjentem,bo przeciez tak malo zarabiaja i to jest pacjenta wina pewnie,wiec trzeba go zgnebic jak najbardziej :o

Gość gość
19:29 nigdy nie bylabym taka glupia, zeby zaciazyc w tym wieku haha

Gość gość
smieszna jesteś. to była moja swiadoma decyzja i ani trochę jej nie zaluje :) a może nie możesz wcale zaciazyc ze tak cie w oczy kuje ze mam dziecko?

A Ty autorko po co sie klocisz z przegrywami z kafe? :D oszczedz se nerwow. Cisna Ci,zes kierwa bo mloda mama. Jakbys miala 35 lat to by z kolei mowili,ze stara baba i pewnie urodzila downa i,ze przez takie baby to nie ma kto na emerytury robic itp :D nie dogodzisz ;)

Gość gość
lekarze to hooje, myślą że są drudzy po Bogu, kürwy jébane