Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet moze zakochac sie w kobiecie,ktora

Polecane posty

Gość gość

Nie jest w jego typie z wygladu?

Gość gość
Ciężko, bo jeśli nie przyciągnie go wyglądem, to facet raczej się nie zainteresuje charakterem.

Gość gość
Taka kobieta moze go pozniej nie pociagac w lozku

Gość gość
trudno powiedzieć ,nie jestem wszystkowiedząca ale raczej do takiej miłości są skłonne kobiety a faceci to bardzo łatwa konstrukcja.Kobieta musi być w jego typie.

Gość prawictwo pospolite 152
może , ale nie od pierwszego wejrzenia i pod warunkiem , że dziewczyna nie jest okrutnie brzydka . natomiast szans żadnych nie ma na zakochanie gdy dziewczyna ma charakter , który mu nie pasuje

Gość gość
Może bo faceci oddzielaja miłość od seksu u pożądania np potrafia kochać kobietę z która nie chcą sypiać, a potrafią pożądać kochankę i jej nie kochać

Może bo faceci oddzielaja miłość od seksu u pożądania np potrafia kochać kobietę z która nie chcą sypiać, a potrafią pożądać kochankę i jej nie kochać wiekszych bzdur nie czytałem

gość dziś Kobieta jest seksowana jeśli jest zadbana i ma ClPKE. Ważniejszy jest w tym momencie charakter tym musi nadrabiać niedobory w wyglądzie wbrew pozorom faceci potrafią kochać bardziej niż kobiety i jest to miłość bezwarunkowa. Do autorki o każde uczucie warto zawalczyć wiec jeśli masz kogoś na oku spróbuj go do siebie jakoś przekonać.

Gość gość
Pewnie mogą ale to będzie takie zakochanie bez fajerwerków

Gość gość
bzdura z tym oddzielaniem stref przez facetów, największa bzdura jaką czytałam w życiu.jak facetowi kobieta sie podoba to pokocha ją bez wzg na charakter bo nie oddzielają tych spraw, facet nigdy nie przyjaźni się z kobietą i nie będzie nawet kolegował się z kobietą która go nie pociąga.Kierują się tylko seksem, nawet jeśli nie zdają sobie z tego sprawy i tłumaczą w inny sposób.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak miłość bezwarunkowa. Zawsze jest jakiś warunek bo inaczej mogliby zakochiwac się w każdej napotkanej kobiecie ..

Gość gość
Ja nie pociągam mojego kolegi (od zawsze )i jakoś kumplujemy sie już 25 lat. Można ?można.więc bzdury piszesz.przyjaźń to nie miłość

Gość gość
9.45 - może ma jakąś korzyść z zadawania się z tobą a ty nie zdajesz sobie z tego sprawy i tłumaczysz to jako przyjaźń ja czytałam wypowiedzi psychologów i seksuologów że facet nawet koleżanki musi mieć takie co mu się podobają i czuje pociąg .Nie będzie zadawał się z kobietą która mu sie nie podoba

w moim przypadku -mogę sie zakochać od pierwszego wejrzenia gdy ona jest w moim typie -jak nie jest w typie, to potrzeba czasu ( jak na przykład zauwaze zaletę u niej, której wczesniej nie byłem świadomy. Jaka to może być zaleta? Na przyklad potrafi pobudzić faceta pokazać tzytzki ) gdy się waham to zadziała, chodzi oto ze niektóre zalety wychodzą na swiatlo dzienne dopiero po pewnym czasie tzn dziewczyna pokaże tzytzki dopiero po tygodniu znajomosci a nie pierwszego dnia http://www.fotosik.pl/zdjecie/19c2f93fe55ca017 dlatego takiej panny nie skreślam od razu tylko ją testuje , tzn daje jej tydzień czasu na poprawienie się.. -3 grupa dziewczyn to osoby ktore nie maja u mnie zadnych szans i nawet pokazanie cyckow czy tlyka nic nie da . SA to grube oblesne , prostaczki ktore przeklinaja co drugie slowo..

gość dziś Jak byś stanęła przed nim nago zegrzmociłby cie że szook. Tak wygląda przyjaźń miedzy facetem a kobietą.

więc oznacza to tyle , ze mogę -zakochać sie od pierwszego wejrzenia -po tygodniu ( jak dziewczyna okaże się kimś ciekawszym niż pierwszego dnia znajomosci gdy rozczarowała mnie ... -albo wcale czy mozna zakochac sie dopiero po 5 latach znajomosci ? Niestety ... nie tyle czasu pannie nie daje czas dziala na niekorzyść

wraz z upływającymi godzinami jej szanse maleją więc wiadomo ze lepiej zakochać sie w ciągu powiedzmy napozniej 3 dni znajomości niz po miesiącu bo po miesiącu moze byc skreslona , daje dziewczynie czas by mnie do siebie przekonac , ale ten czas jest ograniczony..

Gość gość
Nie ma ze mnie żadnej korzyści :) Znamy się od urodzenia i łączy nas więź emocjonalna. Tyle i aż tyle..

poza tym miłosc jest zawsze zwiazana z pożadaniem.. Zawsze bo nie da sie przespać z panną do której nic się nie czuje .. ( teoretycznie jest to mozliwe , ale robi to patologia)