Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata jestem kawalerem i nie cierpię równolatek dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość

są drętwe patrzą się na mnie jak na trędowatego a nim nie jestem .... jestem przystojnym facetem a patrzą się na mnie jakby nie wiadomo czego szukały w facecie dziury w całym ...jest tyle kobiet wiele typów a ja wybrałem sobie młode 20 latki albo 18 stki :) nie szukam przygód lepiej mi się rozmawia z 20 latka albo 18 latka niż zarozumiałą 30 latka rozepchną dziurą która ma kompleksy sorry ale nie jestem lekarzem ale jedyna dla was pigułka to eutanazja do niczego sie nie nadajcie nawet dzieci nie macie :) bo jak kobieta ma dziecko to jeszcze o niebo lepsza chodz nie w moim zasiegu bo wole miec wlasne

Gość gość
33 lata i kawaler??? hahah, dalej nawet nie czytam...

Gość gość
Do kogo ty piszesz? Większość kobiet po 30 przecież ma dzieci. A 18stki są dzisiaj bardziej rozepchane od nich;) Twoją gorycz tłumaczy chyba tylko to, że wciąż jesteś samotny.

Gość gość
nie mam w sobie goryczy ... od dawna spotykam sie z 20 latka :) jest zupełnie inaczej z chciwa 30 latka stara panna na wydaniu unikajcie takich zwłaszcza na wszelkich portalach randkowych

Gość gość
nie rzygam szczęściem :D moje zycie jest normalne :) zastanawiam sie dlaczego kobiety tak okolo 30 lat i wiecej sa takie nie ****awe jakby połknęły kolek :D ja sie z was smieje tępe strzaly

Gość gość
Skoro 33 latek wyraża się o swojej matce "rozepchana dziura" to szkoda to nawet komentować. I zaskoczę cię, bo teraz niejedna 20 latka ma większy przebieg i jest bardziej rozepchana niż 30 latka, wejdź na fora, poczytaj, co druga 20 latka już ma anale za sobą; a ja mam 31 lat i nigdy bym się na anala nie zgodzila.

Gość gość
Jakbys byl taki szczesliwy jak piszesz to bys nie mial czasu na wylewanie pomyj na 30stki ,40stki,a nawet 60tki bo po co?Niech sobie beda wredne ,z kolkiem w dopie czy bezdzietne ,skoro sie z takimi nie zadajesz to po cholere tracic na nie czas ?

Gość gość
Może tak się na Ciebie patrzą, bo mają większą intuicję i doświadczenie życiowe i przeczuwają, że - masz infantylność gimnazjalisty (generalizujesz, używasz słów typu "drętwy", "tępa strzała") - jesteś chamem i bucem, nie szanujesz kobiet w ogóle (nazywasz je "rozepchanymi dziurami z kompleksami"). Z Tobą nie umówi się ani żadna inteligentna, ani szanująca się dziewczyna po 20-tce ani po 30-tce. Na takie teksty mogą nabrać się jedynie naiwne i zahukane osoby, a imponować one mogą jedynie patologii - oto Twój target.