Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już śpicie za swoimi kotarkami???

Polecane posty

Gość gość

Matki Polki z pięciorgiem dzieci w dwóch pokojach ? :P

Gość gość
Jeszcze nie śpię. Mam jedno dziecko, 4 pokoje, salon i garderobebi żadnych kotar, ale jestem matka i to Polką :)

Gość gość
jeju, parsknęłam śmiechem :P rozumiem, że to jest nawiązanie do dzisiejszego hot tematu? wydaje mi się jednak, że śpią już :P

Gość gość
nie śpimy robimy szóste dziecko

Gość gość
Ja właśnie serduszkuje

Gość gość
Ja właśnie mam w sypialni taką kotarę, przyznaję się a za kotarą garderobę... trzeci tydzień czekam na zamówione drzwi! jak żyć?! Teraz dodatkowo się zdołowałam, bo dowiedziałam się, że za kotarką powinno być minimum troje dzieci, a nie ciuchyyyyy :( Moi synowie mają osobne pokoje :( taki dramat, brak miłości, ciepła i więzi w rodzinie ale jest jeden pozytyw dowiedziałam się, że mieszkam w pałacu :) szeregówka bez garażu 95m2 ale pałac w c****j :D

Gość gość
tak, tak, im więcej dzieci tym silniejsza więź! Ale tego hrabiny z pałaców z czterema komnatami i osobną kuchnią nie pojmą, bo ich złe serca są zimne jak lód! a ich biedne dzieciątka zamiast spać wtulone w mamę, tatę, dziadka, brata, szwagra, ciotkę itp. leżą w tych swoich osobnych łóżkach, takie samotne... 😭

Gość gość
o! to ja mam aneks kuchenny w moim pałacu czyli jestem bliżej tych dobrych. Jeszcze tylko dzieci dam do naszej sypialni za tą kotarkę! w tej garderobie im pościelę i będą spali na baczność z głowami w szafie! kij z tymi drzwiami niech nie przyjeżdżają już :P kotarka rules!

Gość gość
Witajcie :) ja już kotarki porozsuwałam i wietrzę nasz salon, bo wiadomo tyle osób napierdziało, naoddychało, a jeszcze żeśmy serduszkowali całą noc za kotarką żeby nasze dzieci Nicola, Victoria i Alan miały więcej miłości w postaci braciszka lub siostrzyczki :) wiadomo, im ciaśniej tym więcej miłości i rodzinnej atmosfery :)

Gość gość
Co to jest serduszkowanie?

Gość gość
no domyśl się z kontekstu zdania ;)

Gość gość
Ale czemu uprawianie seksu nazywa się serduszkowaniem?

Gość gość
Spytaj sraczek staraczek

Gość gość
Cos ty taka zgorzkniała . Zal ci doope ściska ze ktos mzoe miec dzieci a ty nie , bezpłodna istoto.

Gość gość
jedna gada sama ze sobą i sie jara. lekarz psychiatra wskazany!dajcie ludziom zyc jak chca, jak nie umiecie pomoc, wesprzec dobrym slowem, doradzic to zamknijcie jadaczki! ciekawe czy w rodzinach nie macie takiech przypadkow?wsrod znajomych? ciekawe czy im umiecie w twarz tak nabluzgać.

Gość gość
tak :) jak nie mieszkam w kawalerce z 4 dzieci to jestem bezpłodna hahahaha pocieszaj się, pocieszaj :P tyle twojego

Gość gość
gość dziś dobre :P yebłam śmiechem

Gość gość
09:23 ---- jak ci się temat nie podoba święta matko tereso to w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j stąd. nikogo twoje morały i boleści nie obchodzą. to jest temat jak każdy inny i nikt ci nie każe tego czytać. nie popłacz się czasem.

Gość gość
gość dziś Psychiatra to tobie by sie przydał, bo najpierw piszesz, że jedna sama pisze i sama ze sobą gada, a za chwile piszesz o "niej" w liczbie mnogiej "macie i umiecie" won za kotarke :D

Gość gość
gość dziś :) To teraz będzie Brajanek ?

Gość gość
Moja " była " sasiadka zawsze nasmiewała sie gdy ktos miał balagan w domu i do tego komentarze a we własnym lokum syf wrosniety. . to tak jak wy nasmiewacie z kotarek i pewnie te kotarki w domu macie HEH

Gość gość
gość dziś skąd wiedziałaś? 😘 a jak dziewczynka to nie wiem czy lepiej Dżesika czy Vanessa? a może inaczej jeszcze masz jakiś pomysł żeby było oryginalnie?

Gość gość
a co to kotarka, powiedzcie mi pliiiisss

Gość gość
10:04 Lepiej daj Britnej albo Mercedes. Vanessa i Dzesika to juz przeżytek ;) A jak bedzie chlopiec to Majkel albo Nathan czy tez Nicolas ;) Ja juz rozsunelam kotarke, bo trzeba wpuścić troche powietrza do sypialni. Pałac moj 100 metrowy tez wywietrze zeby w nocy dobrze sie sreduszkowalo w nocy aby moje dzieci o pieknych imionach Nicola, Angelica, Dżejms i Łiliam mieli kolejnego braciszka lub siostrzyczkę ;)

Gość gość
Nie smiej sie bratku z czyjegos pzryapdku ... a co siejesz to zbierzesz ... przypomnij sbie te słowa za kilka lat badz miesiecy

Gość gość
czyli kotarka to jakaś zasłonka, tak??

Gość gość
Kotarki materialowe to przexytek. Ja mam skladane harmonijki z plyty hdf. Kilka takich, jak dzieci sie klada na materacach to im w pokoju ogradzam na noc by prywatności mialy. Moze 2m kw. to nie dużo, ale rozumiecie, 14 latek i 17latka pewnie maja swoje potrzeby a tak to by im glupio bylo przy mlodszym rodzenstwie. A tak to rozstawiam harmonijki, dziele pokoj na prostokaty wzdluz materacy i od razu jakby kazde mialo swoj pokoj :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Psychiatra to tobie by sie przydał, bo najpierw piszesz, że jedna sama pisze i sama ze sobą gada, a za chwile piszesz o "niej" w liczbie mnogiej "macie i umiecie" won za kotarke smiech.gif XXX NIE TLUMOKU -mi lekarz nie potrzebny gdyz ten temat jest nawiazaniem do wczorajszej klotni o ilosc pokoi.... a tu ktos sam sobie temat podkreca....zal.pl

Gość gość
no ty też jej temat podnosisz co chwilkę :P a teraz jeszcze ja i pozdrawiam cię kotarko :D