Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanką jest pusta, ale ładna i lecą na nią wszyscy faceci.

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżankę na roku, która jest taka pusciutka, nie chodzi o to, że tępa i źle się uczy, ale taka typowa idiotka, no często nie ogarnia, ale nadrabia mina. Nie jest wysoka, ale szupla, z twarzy ładna i zadbana. Nie wiem o czym ci faceci z nią gadaja, bo podbijają do niej nawet z 2 poziomy wyżej inteligencja. Ona wybrzydza ciągle, bo może. I to ona w większości odrzuca ich, nie oni ją... I powiedzcie, że charakter się liczy...

Gość gość
Wszedzie wyglada sie liczy. Naprawde sa jednostki co patrza na charakter. 99 % facetow patrzy na wyglad bo tak maja w naturze ,kiedy to babay zrozumiecie.

Gość gość
pewnie,dmuchana lala:-D :-P

Gość gość
Może być pusta, byle by ładna i smukła była. Bo kobieta jest wizytówką faceta!:)

Gość gość
Autorko a ty dalej wierzysz w banialuki że nie liczy się wygląd tylko charakter, że cie to dziwi?:D charakter, owszem liczy się ale tylko u osób które nam się podobają. I dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Gość gość
Uroda jest najważniejsza

Gość gość
Faceci juz tacy sa ale taka dziewczyna jest nic nie warta i kazdy kto bedzie z nia w zwiazku sie o tym przekona predzej czy pozniej a ty sie nie przejmuj glowa do gory