Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyście poświęciły na trening czas marnowany tutaj...

Polecane posty

Gość gość

o wiele lepiej byście na tym wyszły. Niektóre tu klepią całe elaboraty. Nie lepiej się ruszyć, pobiegać? Cokolwiek aktywnego zamiast siedzieć w fotelu i marnować czas na to forum?

Gość gość
Twój wpis świadczy o całkowitym braku podstawowej wiedzy i ignorancji dotyczącej zarówno wsparcia potrzebnego w trakcie procesu odchudzania jak i skuteczności odchudzania się wraz z innymi.

Gość gość
Hahahaha na siłowni i po ćwiczeniach to łatwiej można sobie narobić mułów niż schudnąć Tylko dieta Ale nie każdemu sie chce byc na diecie

Gość gość
Tylko dieta! Ja np. zrezygnowałam ze śniadań i ograniczyłam kolacje. N obiad jem mała pizze z pizza hut i mały mac zestaw, a na kolację 23 marsy. Chciałabym schudnąć z 84 kg do 53. Trzymajcie za mnie kciuki!

Gość bnkol209
Nie marnuję się czasu siedząc tutaj bo można naprawdę wiele się dowiedzieć! Ja dzięki forum dla odchudzających się znalazłam świetny suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl który bardzo wspomógł moją walkę z otyłością i zahamował mój ciągły głód;)

:) to prawda gdybym choć połowę czasu straconego tutaj poświęciła na trening byłabym już dawno fit a tak walczę z ostatnimi kg - no dobra tyle tego zabieram się za jakieś ćwiczenia zacznę od rozwieszenia prania a później jakoś już może pójdzie