Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie zdradziłem swojej żony.

Polecane posty

Gość gość

I nie zamierzam nigdy tego robic bo seks jest świetny. Nie mam mnie dwa dni to mało jej nie zgwałcę w drzwiach jak wracam. Kręci mnie niesamowicie. Nie wiem po co chodzicie do innych bab faceci. Od ślubu na inna nie spojrzałem nawet. Więcej problemów macie potem niz pożytku z chodzenia na d****** Więcej nie pisze bo moja tu siedzi czesto. Powiem tak. Jak ktos ma seks codziennie rano wieczorem i czasem w nocy i różne urozmaicenia to nie myśli o zdradach. Dodatkowo jak zona założy seksowną piżamkę to nie zdążymy czasem lóżka pościelić. Kilka lat po ślubie jest i dzieci sa i jak obie strony dbają o szczegóły to wszystko jest ok.

Gość gość
To jak w połogu wytrzymywałeś skoro musisz 2 razy dziennie? :P

Gość gość
Facet tego nie pisał-jaki prawdziwy mezczyzna siedzi na forum dla kobiet i wypisuje bzdury???

Gość gość
jak to pisał facet, to ja jestem Andrzej Duda:D

Gość gość
To pisze facet. W pologu? Zona miała cesarkę to po 3,5 tygodnia sama chciała. Nie zmuszalem jej. Oboje seks lubimy i dpgadywalismy sie zawsze na tym polu. Cala ciaze tez bylo i jakos problemów nie bylo. Byla sytuacja ze cos tam jej lekarz powiedział po badaniu ze ma leżeć bez seksu to sie stosowalismy ale to bylo z miesiąc zanim sie córka urodziła. Jakas szyjka zmiekla za wcześnie. Nie jestem idiota chodziłem na usg i sluchalem co mówi. Jak wy macie babki takich mężów co siw nie interesują to wasza sprawa. Mowie moja zona przesiaduje tu w wolnym czasie. Ostatnio nawet widze po historii ze zakladala temat o nauczeniu na nocnik robic sam go potem czytałem. Czytam tez inne tematy bo nieźle siw pozna pośmiać zona czasem pokazuje co babki piszą to śmiech na sali.

Gość gość
Nawet jeśli jesteś facetem ,w co w dalszym ciągu nie wierzę, to po chooy nam to piszesz? Myślisz,że tylko wy macie udany seks? Śmieszny/a jesteś:D

Gość gość
A moze to ten psychol od badania ginekologicznego przy mężu:D:D

Gość gość
Pytałam o połóg bo skojarzyło mi się z pewnym facetem na erotycznym dziale. Tam jest gościu który pisze trochę podobnie ALE uważa, ze jak kobieta nie może współżyć to ma obowiązek robić mężowi loda. Dokładnie, obowiązek.

Gość gość
Cześć, Andrzeju Dudo!

Gość gość
Cześć, koński ryju

Gość gość
Żalisz się czy chwalisz? Musisz być wyjątkowo niedowartościowany skoro szukasz na forum sensacji. Jak dla mnie " krowa, która dużo ryczy...." I tyle na ten temat.

Gość gość
Autorze,to może spróbuj z facetem? Jak porządanie wyliże Ci kakaowe i obciągnie to wtedy poczujesz co to znaczy wspaniały sex ;)

Gość dd_reporter
A moze to ten psychol od badania ginekologicznego przy mężu tak :D po ch/oo/yu małżeństwo, kafeteriusze się dobrali :D

Gość gość
Facet robi odezwę do innych facetów na babskim forumie w dziale "ciąża, poród, macierzyństwo"

Gość gość
jakiś mało męski z ciebie gość. Mój mąż by tu w życiu nie zajrzał, bo to by była dla niego ujma a zresztą nie interesuje go forum dla bab, siedzi na swoich meskich

Gość gość
Buhahaha ale c***a :O

Gość gość
Facet nie napisałaby " piżamkę", " łóżka pościelić", a już wtopą jest " JAKAŚ szyjka".. Ogarnij się kobieto. Po co bzdury piszesz. Ja tam nie muszę pisać bzdet i nawet nie ukrywam, że nie kocham się codziennie, nawet nie raz w tygodniu. Nie kocham się jak mam okres, dni płodne, jak jestem niewyspana, zmęczona itd, itp. Ale jak już jest, to każdy raz jest naszym małym świętem. Jesteśmy razem już naście lat i jest nam ze sobą dobrze. Nie wyobrażam sobie, aby seks miał być tak często jak mycie zębów. Pewnie samej by mi się znudziło po roku i kto wie, czy nawet mnie nie kusiłaby zdrada. Wszystko może się przejeść. A jak się jedno przeje, to ma się ochotę na coś innego.

Gość gość
Nasze forum nawiedził jakiś męski odpowiednik Agatki :D Powiem ci tyle gościu. Pozwól że przytoczę ci stary ale bardzo mądry wierszyk z dzieciństwa. Pewnie go już zapomniałeś. To ja co go przypomnę: Jan Brzechwa, Samochwała Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: „Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała! Zabieraj swoje łopatki, wiaderko kolego i śmigaj do innej piaskownicy a nie siurać tu moczem

Gość gość
Jakiś zbok :O idź bawić się swoim pisiorem,a nie brandzlujesz się tu na forum :P

Gość gość
Twoje wypowiedzi są kobiece :D ty durna klakiernico z rozdwojona jaźnią

Gość gość
Klakiernica:D:D