Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pis pierdolą głupoty o wypadku Dudy

Polecane posty

Gość gość

Kabaret :) upadli na głowie może zrobi kupę w kolorze sraczki i tragedia międzynarodowa, bo wszyscy będą winni

Gość przerost tresci nad forma
na 204 km autostrady powinien powstac pomnik upamietniajacy to zdarzenie moze ten ze swiebodzina by przeniesli :D dobrze ze brzozy na poboczu nie bylo.

Gość gość
nudzi wam sie bo dzisiaj sobotnicy -kodownicy nie było i tu zaczynacie jątrzyć

Gość gość
Te posty powyżej dobitnie ukazują poziom "ludzi" popierających ponowoczesną. "Ludzi" w cudzysłów wziąwszy bo to zwierzęta mające jedynie ludzą twarz.

a kto tu jątrzy ? widzisz tu jakieś teorie spiskowe ? to moja wina że ludzie stawiają krzyże na chodnikach i drogach i zbieraja sie tam aby cos upamietnic :D to podobno normalne jest sam prezde twiedzi. czzekam az na autostrade wylegna i beda modly odprawiac co miesiac aby podziekowac bogu za ten cud i ocalenie swietego prezydenta ktory hostię ratował :D moja wina ze mamy smiesznego prezydenta i smieszny rzad ktory nawet w peknietej oponie spisek widzi ?

odezwali sie obroncy moralnosci juz widze co byscie pisali jakby tuskowi opona pekla albo komorowoskiemu :D byloby a dobrze mu tak szkoda ze nie zginal itd. :D to zdarzenie przeszloby bez echa gdyby nie te smieszne teorie roznej masc***isiorow. dal nich jak zawsze nie ma w niczym przypadku ja sadze ze to tusk zaplanowal celowo za jego rzadow jakas dziure zostawil na autostradzie albo angela wszak niemiecki samochod pewnie z niemieckimi oponami :D

Gość gość
Na "imprezy" kodu też przychodzą zwierzęta o ludzkim wyglądzie.W internecie popisują się obrażaniem preydenta na swoich pseudoforach.

Gość gość
jasne, najlepiej napluć , obśmiać i napierdzieć zastanów sie czym sie różnisz od tych "oszołomów" ?

Daje doopy na marszach kodu gratis w toy toyach. :classic_cool:

tym ze sie smieje jak widze wariactwo. a kod to podobno wojna hybrydowa rosji :D tylko czekam az armia bedzie pacyfikowala protesty pod haslem aby nie bylo jak na krymie :D a na imprezy radia z torunia protestujace przeciew decyzji o odmowie przyznania koncesji kto przychodzil ? albo pod krzyz na chodniku ? ja tam bardziej bydlece zachowanie widzialem ale na pewno powiesz ze to byli prawdziwi patrioci.

Gość gość
Mój tatuś już dziesiątą zimę pali w piecu kwitami na kasę za donosy. Zawsze potem ciepło wspomina te czasy.:classic_cool:

zapomniales nicku przekleic aby sie podszyc glupolu :D

Gość gość
Regularnie teraz z tatusiem chodzimy na kod. :classic_cool:

Ale mimo wszystko witaj w klubie.Mój stary też strzelał z doopy bezpiece. Teraz przynajmiej dobrze żyjemy. Lepiej niż solidaruchy. :D

wreszcie ci wyszlo gratuluje to szczyt twojego intelektu :D

Gość gość
Jak dziś pokazali screeny z kodowych forów i wpisy ci tam wypisywali ci gnoje na temat wypadku samochodu z prezydentem to już po tym nie mam wątpliwości co za ludzki sort się.w to bawi. Żałosna,ogłupiała banda. Nie podoba im się,że rząd nie okrada ludzi. Nie pasuje im,że chce zmieniać prawo w społecznym interesie. Nie odpowiada im, że ich zasrani idole po ośmiu latach prowadzenia nierozwojowej,destrukcyjnej polityki zostali słusznie odsunięci od koryta. U teraz mają czelność jeszcze się określać "patriotami" pisząc jak by to chętnie się złożyli na wieniec dla głowy państwa. Bydło,hołota i moralne prostytutki.:O:O

Gość gość
przerost tresci nad forma dziś wreszcie ci wyszlo gratuluje to szczyt twojego intelektu x x Bujaj się POnury buraku. Wypad na kod.:O

Gość gość
Miller-helikopter, Lepper -samobójstwo, prezydent i spólka -samolot, teraz opona pęka w rządowym bmw akurat w którym jedzie prezydent ,kiedy ludzie na łysych jezdżą i nic się nie dzieje, czmu Merkel czy Obamie nie pęka? Jak tam lemingi ? Same przypadki , nie?

zabic go chcieli ze smiechu zapewne :D otrząsnij się oszolomie.po co przeciez ten p[rezydent jest prawie tak zabwany jak dwoch poprzednich :D

Gość gość
przerost tresci nad forma Poprzedniego już nikt nie przebije. Założe sie debilu ze na niego glosowales. To w twoim stylu debilku.:D

Gość gość
poprzedni miał pod żyrandolem ochronę WSI, ten nie ma:)

muszę cie rozczarować nie glosowałem ale tak samo się smialem jak z tego. chociaz ten ma szanse pobic poprzednika pod wzgledem smeisznosci jednak lecha nie przebije :D w sumie mielismy samych smiesznych prezydentow taki narod taki prezydent.

Gość gość
przerost tresci nad forma Oczywiście klamiesz. Ale ja cię rozgrzeszam. Po czterech latach wybryków kogoś kto ma reprezentować kraj nikt przeciętnie inteligentny albo przynajmniej chcący za takowego uchodzić w towarzystwie-raczej nie przyznałby się do popierania Bronka.:D

Gość gość
tak, my to wiem ,że jestes smieszny ale nie utożsamiaj z sobą narodu

Gość gość
przerost treści nad formą , poprzedni nas rozśmieszał jak w japonii właził na krzesło ,u obamy pitolił cos o polowaniach i bigosie,na spotkania z wyborcami chodził z przyklejoną jakąś kobitą na plecach która mówiła mu w którą strone ma sie ruszyc i co powiedzieć to każdy widział,a nowy prezydent czym cie rozśmiesza ?

Gość gość
sraj na władze, sraj na państwo które jest od tego żeby dymać podatnika z jego kasy

w nowym ta hostia mnie rozbawiła do lez teog nikt nie przebije :D i to że jest marionetka, taka usluznosc wzgledem wszystkich i jak powtarza te frazesy o dobrych zmianach :D stary mnie najbardziej bawił jak o tych polowaniach powiedział w cywilizowanym panstwie do prezydenta na ktorego jeszcze wiek wczesniej w tym panstwie mogliby spokojnie zapolowac gdyby sie na poludnie zapuscil :D a jeszcze list do rydzyka mnie rozbawil do lez brzmial jak podanie skazanego na smierc z prosba o łaskę. jeszcze troche aby w tyłek rydzyka pocałował z tej wdzięczności.

Gość gość
a jak komorowski łykał hostię cię nie bawiło ??? coś wybiórczy jesteś

nie jak lykal tylko jak lapal :D w lykaniu nic dziwnego nie ma ale w podszwaniu sie pod batmana jzu tak. nie znasz tego ? http://deser.gazeta.pl/deser/56,111858,18078384,andrzej-duda-uratowal-hostie-uratuje-swiat-najlepsze-memy-z,,1.html

albo tego :D "Magnificencjo, Ojcze Rektorze Założycielu, Magnificencjo Ojcze Rektorze, Eminencjo, Najprzewielebniejszy Księże Kardynale, Ekscelencje Księża Biskupi, Czcigodni Kapłani i Osoby Życia Konsekrowanego, Szanowni Wykładowcy, Drodzy Studenci, Panie i Panowie" - tymi słowami rozpoczął swój list do Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu prezydent Andrzej Duda.