Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens byc z facetem, kiedy wiem, ze nie nie jestem w jego typie?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, bo sam daje mi to do zrozumienia, wiele razy już dawał. Czy jest sens być z kimś takim? Dla którego nigdy nie czuję atrakcyjna, a moją samoocena już spada na łeb, na szyję? Po co mu wlasciwie dziewczyna, która mu nie odpowiada nawet z wyglądu, jak myślicie?

Gość devon_sioor
wydaje mi się, że to nie ty masz problem, a ten odszczepieniec. bo po co sie przyczepil do ciebie jak rzep psiego ogona. jak taki chojrak jest to powinien definitywnie zniknac z twojego zycia. konsekwetnie, na 100%, żadnego kontaktu, żeby każde mogło znaleźć sobie swojego idelanego wymarzonego partnera :)

Gość gość
chce por/uch/ac

Gość gość
ale po co ru/ch/ać kogoś, kto się nie podoba?

Gość gość
bo jak odwrócisz kobietę do góry nogami to wszystkie wyglądają mniej więcej tak samo. Chciał mieć kogoś dla zabicia czasu aż nie znajdzie takiej która jest w jego typie. Albo to kolejny kretyn z kompleksami które leczy poniżając i dołując drugą osobę. Tak czy inaczej - zostaw go.

Gość devon_sioor
wychodzi na to, że facetom jednak niedługo trzeba bez seksu żeby im zaczęło jaja rozsadzać :) innego wytłumaczenia nie ma. tak samo faceci mają tam na dole dosc powtarzalny/przewidywalny rodzaj "krawata", ale jeszcze nie znałam kobiety, która godziła się z braku laku na seks z odpychającym Quasimodo. Gdzie takiego dopuścić ma do siebie kobieta, która uwielbia patrzeć podczas seksu na twarz partnera. Za młodzi jesteśmy żeby wgapiać się w sufit albo roo/chać przy faktach tvn :D nie pojęte, rany rany!