Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ciąży miałyśmy seks w trójkącie?

Polecane posty

Gość gość

My mieliśmy w szóstym miesiącu bo mam wspaniałego męża. Oczywiście kochanek był w gumie. Kobieta w ciąży ma większe potrzeby seksualne.

Gość gość
zaproście jakąś panią i niech ci zrobi fisting w ciąży

Gość gość
Seks w ciąży był z kolegą męża i mężem tylko baliśmy się w obie dziurki by nie zaszkodzić dziecku.

Gość gość
ACHTUNG! debil od ginekologów i seksu na dwa baty na forume!!!

Gość gość
Co ty z tym ginem masz obsesję! !!!

Gość gość
Odbiło ci z tym że krytykujesz dziewczynę pisząc o ginie? A kim ty jezdes że Cię kazdy wpis o ginekologu denerwuje? Zoczonym ginekolog? ???

Gość gość
:P

Gość gość
Kochałam się wielokrotnie w trójkącie z mężem i naszym wspólnym kolegą i jestem w ciąży , nie wiem z którym (3 mies.). Kochamy się nadal we troje.Co będzie to będzie. Pierwsze dziecko jest na 100% męża , drugie będzie wspólne.

Gość gość
Jesteście trochę chyba chorzy, ja rozumie trójkąt, ale jak ktoś nie jest w związku, jesteś wolny proszę bardzo jestem nawet za, ale dzieci powinnaś mieć tylko z mężem, niech między wami coś nie tak będzie działo to jako kobieta będziesz miała przesrane

Gość gość
Nie sądzę abym miała " przesrane ". Kochamy się, wiele razem przeżyliśmy , znamy się od dziecka , więź pomiędzy nami jest szczególna , podświadoma. Wszystko mamy wspólne.Taka obsesja , taki nasz konik na wypadek nieszczęścia ostatecznego.Dom , działki , mieszkanie , firma , samochody , wszystko w papierach jest współwłasnością. Od dziecka nie złapałam męża na kłamstwie , mimo moich pułapek.Też mu nigdy nie kłamię.Rozumiemy się bez słów i sobie ufamy. Po prostu żyjemy pełnią życia , realizujemy swoje fantazje i pomysły. Nieraz trochę szalone. Tak jak ten. Wcześniej przez rok żyliśmy w trójkącie z koleżanką , my dwie i mąż.Obecnie realizujemy wariant , że ja jedna a ich dwóch. Może za jakiś czas zrealizujemy pomysł o życiu wspólnie z inną parą czy małżeństwem ?

Gość gość
20:44, uwielbiam takie kobiety jak Ty. Napis prosze do mnie lub podaj jakieś namiary na siebie! Jestes w seksie chyba ideałem. Chciałbym do Was dołączyć!

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Babo jaka Ty jesteś pusta aż żal czytać te wypociny