Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakiego powodu NAJCZĘŚCIEJ kobiety są porzucane przez facetów?

Polecane posty

Gość gość

Podobno to kobiety szybciej i częściej decydują się na koniec związku, bo faceci mają za słabą psychikę do rozstań. Więc ciekawi mnie, co musi robić albo czego nie robic/jaka musi być albo nie być kobieta, żeby to jednak facet zdecydował się na rozstanie. Powody oczywiste - zdrada ze strony kobiety albo brak seksu - pomińmy, bo to jak już napisałam zbyt oczywiste ;) Chodzi mi raczej o coś w charakterze, zachowaniu kobiety... Jak myślicie, za co faceci porzucają, zrywają związek?

Gość Dorregray
Z różnych powodów. Moje znajomości się najczęściej kończył przez to, że nie miałam dla faceta czasu, nie odbierałam telefonów, ogólnie nie było ze mną kontaktu.

Gość gość
A jeśli kobieta jest po prostu, hmm nazwijmy to "czepialska", chodzi o wytykanie negatywnego zachowania faceta, to może to być dla faceta powód do zerwania?

Gość gość sylwia
Najczesciej to faceci porzucają bo już mają inny obiekt na boku.

Gość gość
No tak, to też prawda, małpa puszcza jedną gałąź jak złapie następną.. Więc uważacie że inna kobieta to najczęstszy powód? Czy może jednak jakieś negatywne cechy charakteru partnerki?

Gość gość
- rozwiązłość kobiety - zdrada kobiety - nadużywanie alkoholu - nadużywania narkotyków - czepialstwo - odkrycie, że zostało się złapanym na dziecko - odkrycie, że kobieta była w związku z arabem itp. - nadmierne wymagania kobiety ect.

Gość gość sylwia
18.46.bzdura gosciu..ani jeden pkt.mnie nie dotyczy a i tak mnie porzucił bo znalazł inną i nawet sie nie przyznał..dopiero jak znalazłam zdjęcia i adres i num.telefonu to się wydało.

Gość gośćjmdapj
a czy te negatywne zachowania wyjasniłes?omówiłes z nią?przeprosiłeś?wiesz,nie mozna nad złem przechodzić do porządku dziennego bo takie nieprzetrawione sytuacje sączą jak otwierająca sie co jakis czas rana i są powodem do wypominania

Gość Szukajacyporzadnej
Gdy kobieta nie jest dziewica

Gość gość
gość sylwia dziś Czy ja piszę, że ty taka jesteś? Rusz głową facetko i czytaj ze zrozumieniem!

Gość gość
bo nie maja kasy, a inna ma.

Gość gość
powodem moze byc czarny dym wydobywajacy sie z rozklapiochy podczas seksu

Gość gość
ZARABIAmniej niz 2 tys na miesiac

Gość gość
z powodu innej kobiety

Gość dudu321
Coś w tym jest, że chyba faktycznie częściej to jednak kobiety rzucają facetów. I to rzeczywiście chyba wiąże się z tym, że faceci boją się zrobić ten konkretny krok i powiedzieć dziewczynie, że to koniec. Ja przynajmniej dwa razy miałam takie przypadki, że w zwiazku za bardzo nam się nie układało, ale w obu przypadkach to facet oddalał się i zachowywał tak, żebym to ja jego nie rzuciła, a nie on mnie. Ale wydaje mi się, że jak się już pozna kogoś dojrzałego, poważnego faceta, to nie ma takich problemów, właśnie na tym polega dojrzały związek, aby być gotowym na poważne rozmowy i poważne decyzje. Ja jestem już na takim etapie, że szukam właśnie tego dojrzałego związku, szukam partnera na mydwoje. I uważam, że będąc w związku z poważnym partnerem, nie będzie takich gierek, na które byłam wcześniej narażona, o czym pisałam. I w takim przypadku raczej nie ma czegoś takiego, że kobieta musi zrobić jakąś konkretną rzecz, żeby być zostawiona. Jak związek się nie układa, to wtedy obie strony rozmawiają ze sobą i albo starają się rozwiązać problem albo rozstają się. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Gość gość
Może być wiele przyczyn np ta kobieta była mu potrzebna do jednego i sie znudziła, albo ma inna, albo cos mu w tej kobiecie nie pasuje , jakas cecha która pokazała się z czasem, a na poczatku nie bylo jej widać

Gość gość
Często też faceci maja tak, ze jak kobietę zdobędą to ona przestaje ich kręcić i szukają dalej tej jeszcze"niezdobytej"

Gość gość
Jak kobieta jest za dobra, przedkłada partnera nad siebie to rowniez częsty powód porzucenia przez mężczyzn.

Gość gość
Wspolczesnie kobiety leca na dupkow a ci mezczyzni zrywaja tak po prostu bo maja taka nature ze dlugo nie wytrzymaja z jedna i tyle.

- bo się czepiają -bo ciągle strzelają fochy -bo na siłę chcą faceta zmieniać -bo matkują -bo się zaniedbują -bo mają inną na oku