Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym chodzic za reke z kobieta brzegiem morza i patrzec w Ksiezyc

Polecane posty

Gość gość

a mam 35 lat i wszyscy na forach pisza ze powinienem interesowac sie rownolatka (ja bym wolal taka 24 latke..) tymczasem one (rownolatki, czyli kobiety 35 letnie) najczesciej mysla o karierze, kremach przeciwmarszczkowych, fitnessie, kredytach, brak im tej spontanicznosci co maja dziewczyny konczace studia, ktorych glowy sa pelne marzen i planow :/ przy boku takiej 24 latki moglbym sie poczuc troche odmlodzony, a przy 35 latce wrecz przeciwnie, tym bardziej, ze one maja duza presje biologiczna na dziecko jak najszybciej ja tez bym chcial zalozyc rodzine i miec dziecko/dzieci ale wczesniej wolalbym pojechac z partnerka na dlugie wakacje itp, cieszyc sie beztroska, spontanami, chodzic razem do kina, wracac nocnym autobusem itp pisalem juz na ten temat kiedys ale spotkalo mnie duzo hejtu i brak zrozumienia ;/

Pewnie dużo kobiet po 30-tce czuje tę presję (biologiczną) by posiadać dziecko, ale z jednej strony, nawet mając lat 50 i wnuki możesz wracać nocnym autobusem i spacerować brzegiem morza, o ile trafisz na odpowiednią partnerkę (moja dobra koleżanka nawet w wieku 24 lat by Cię wyśmiała). Z drugiej, to, że dziewczyna jest młodsza, nie oznacza, że bardziej spontaniczna i nie pragnie szybkiego zamążpójścia. Parę lat temu robiłem szkołę policealną, większa część mojego rocznika to były kobiety w wieku 19-22 lata i jakieś 90% z nich planowało wyjść za mąż w ciągu maksymalnie 2 lat i jak najszybciej urodzić dziecko, a spontaniczności nie miały one żadnej :) Natomiast co do nocnych autobusów, wolały raczej jeździć samochodami.

Gość gość
nie, 23, 25 lat to optymalny wiek mi sie wydaje dla mnie inaccessible, dzieki za opinie

Wydaje mi się, że szukając potencjalnego partnera należy skupić się na najważniejszych cechach i być po prostu otwartym. Nie ma sensu szufladkować ludzi, myśleć, że 20-latkowie są spontaniczni, 30-latkowie dojrzali i poukładani, a księgowe nieromantyczne. Ludzie są różni...

Gość gość
ktos sie jeszcze wypowie?

Ja też bym chciał, też mam 35 lat, ale nie mam okazji poznać tej kobiety, w pracy sami faceci i kobiety w wieku przedemerytalnym, kolegów do wyjścia na podryw na miasto nie mam.

Gość gość
Naprawdę chce Ci się przeżywać dylematy związane z poszukiwaniem pracy przez dziewczynę?

Gość gość
co w nich zlego?