Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiego wieku komórka?

Polecane posty

Gość gość

W jakim wieku dajecie dziecku pierwszą komórkę? Nie chodzi o jakąś komórkę najnowszej generacji, ale taką by być w kontakcie jak jest na zajęciach typu angielski lub żeby zadzwoniło w razie potrzeby.

Gość gość
Moje dostało, kiedy zaczęło samodzielnie poruszać się po okolicy i potrzebny był kontakt, czyli na wakacje przed 8 urodzinami. Drugie też ma zapowiedziane, że komórkę dostanie wtedy, kiedy będzie samodzielnie wychodzić na podwórko.

Gość gość
Ja dałam synowi jak poszedł do 1 klasy

Gość gość
A jakie dawałyście telefony? Jakieś stare nokie czy może smartfony? Mam smarfona, który leży i nikt go nie używa, ale szczerze mówiąc jest dobry i zastanawiam się czy nikt takiemu małemu dziecku nie ukradnie. Moja ma prawie 9 lat i chcę jej dać komórkę.

Gość gość
Moja dostała mojego starego smartfona z potłuczoną szybką i oczywiście nie abonament a telefon na kartę by w razie zgubienia/kradzieży/jakiegoś wypadku nie było szkoda telefonu i kłopotu z abonamentem.

Gość Jadzia19991
Myślę że najlepszym rozwiązaniem jest telefon na kartę, jak szukasz oferty dobrej to polecam przejrzeć komórkomat ;)