Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz Pawlacz

Jak widzicie przyszłość świata

Polecane posty

Gość Janusz Pawlacz

Ja muszę się wam przyznać że do niedawna czarno ją widziałem, zbliżająca się islamizacja Europy itp. Jednak gdy wgłębiłem się w temat dowiedziałem się że żadna islamizacja nam nie grozi (nam czyli Europie) dodatkowo dzietność w krajach muzułmańskich a nawet w Indiach również spada i to drastycznie, prawie osiągnęła poziom europejski. Styl życia ludzi w Azji czy Północnej Afryce również zaczyna przypominać zachodni. Moim zdaniem z jakiś czas dojdzie do zjednoczenia w twór podobny do Unii Europejskiej większości krajów cywilizacji zachodniej plus Japonii i Korei, następnie do tego organizmu będą przystępowały inne kraje. W tym tworze zapewne będą obowiązywać zasady podobne jak w Szwecji czyli tolerancja, socjal i wolny rynek. Dzięki robotyzacji ludzie będą mieli więcej czasu na zabawy i rozrywki. Długość życia też się wydłuży dzięki postępującej medycynie. Takie państwo nie spodoba się zapewne różnym półgłówkom w stylu kiboli, narodowców czy zacietrzewionych PiSowców ale będą oni stanowili niecałe 5% populacji i normalni ludzie będą mieli ich w nosie. Mam przeczucie że ten nowy lepszy świat powstanie jeszcze za naszego życia czego bym sobie i wam życzył. A wy jak przewidujecie przyszłość świata?

Gość gość
Będą wojny religijne. Muzułmanie będą gwałcili niewierne kobiety a niewierni mężczyźni będą stali obok i nie kiwną nawet palcem.

Gość Janusz Pawlacz
ja myślę , że dzięki islamistom bede miał w końcu , mimo że jestem i brzydki i biedny powodzenie u kobiet, które bedą wolały już jednak mnie niż arabusów