Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopiero zdałam sobie spawę jak bardzo..

Polecane posty

Gość gość

moja rodzina ma na mnie wyj****e :/ Moja siostra 8 miesięcy temu poznała chłopaka, zaręczyła się z nim i miesiąc temu okazało się że jest w ciąży. Cała rodzina - matka, ojciec, brat, wszystkie ciotki i kuzynki jarają się że będzie miała dziecko, obchodzą się z nią jak ze śmierdzącym jajem i zachwycają jakiego wspaniałego ma narzeczonego, jaką cudowną będą rodzinką, jak ślicznie jej w ciąży... blablabla A ja jestem samotna i nieszczęśliwa i nawet już z rodzoną matką nie mogę porozmawiać bo ma na mnie wywalone i nie ma dla mnie czasu :( Nienawidzę mojego życia...

Gość gość
nie pociesze cie autorko, bo jak sie pojawia wnuki, to rodzina bedzie jeszcze bardziej miec wy.walone na ciebie. takie zycie maja dzieci osob, ktore robią se dzieci z niewiadomych powodow - wpadki, bo tak wypada, bo zróbmy se bedzie fajnie. a potem te same osoby wymagają żebyś ty powielala ich schematy, litosci :O czego można oczekiwać po matce, która podkochuje sie w A. Dudzie :O

Gość gość
no nie pocieszyłaś mnie :( czuje sie jak piąte koło u wozu w tej mojej 'rodzinie' każdy ma mnie w d***e, nie wiem może najlepszym wyjściem będzie jak znikne, wyjade gdzieś w p**du za granicę i tyle ... :/

Gość gość
po co zagranice, wystarczy zmienic miasto i znalezc sobie faceta :)

Gość gość
a powiem ci za paradoks jest taki, ze majac tak skopane relacje rodzinne - nikle zainteresowanie z ich strony, wiesz doskonale co dziecko a potem młody dorosyl przezywa i zapewne majac swoje dziecko nigdy bys tak nie postepowala z nim jak to robiono wzgledem ciebie. takie zycie