Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból nóg, temperatura, senność u 4latki

Polecane posty

Gość gość

Moja 4-letnia corka ma gorączkę od około 3 dni. Nie ma zadnych innych objawów oprócz gorączki, ktora potrafi skoczyć do 40 stopni. Wczoraj i dzisiaj było lepiej, do około 17-ej. Myslalam ze juz po gorączce, jednak goraczka wróciła Corka spi od 17-ej bez przerwy. Obudziła sie tylko na siku i znowu narzekała na bol nóg. Mowie znowu bo dzisiaj rano jak wstała rowniez mowila ze bolą ja nogi, jednak myslalam ze po prostu jej zdrętwiały. Dopiero jitro zadzwonie do lekarza, jednak obawiam sie ze moze lekarz nas zbyć. Mieszkamy w uk a wiadomo jakie tutaj jest podejście do przeziębień i chorób.

Gość gość
Mój synek też tak miał. Gorączka i ból nóg. Niby przeziębienie, bo 3 dniach poprawa, a potem znów gorączka. Lekarka kazała podać baktrim i przeszlo.

Gość gość
Moje dziecko czesto przy goraczce narzeka na bol nog. Moze to wirus cos a'la grypa? W uk pewnie powiedza dawax paracetamol, ale to wiesz, zeby zbijac goraczke. . macie tam cos p/wirusowego jak u nas neosine, groprinosine? Mozesz podac na wlasna reke ale oczywisxie dr nie jestem, taka moja sugestia z doswiadczenia.

Gość gość
Nie mam wlasnie nic przeciwwirusowego. Jutro podskocze do polskiego sklepu moze cos mają. Ogolnie trochę zmartwił mnie ten bol nóg. Wirus wiem ze szaleje. do lekarza nawet nie mam co isc bo to kretyni są. Ostatnio jak miałyśmy z corka kaszel przez ok 3 tygodnie i wybrałam sie z corka do lekarza, bo prawie wymiotowała taki miała kaszel to ten stwierdził ze corka ma astmę i przepisał inhalator ze sterydami. Wywalilam do śmietnika, a kaszel jak sam przyszedł tak sam poszedł.

Gość gość
Teraz zmierzyłam małej temperaturę i ma 35.8. Kurczę boje sie. Tutaj goraczka a za chwile taki spadek temperatury? I mała spi non stop, nie obudziła sie od 17-ej.

Gość gość
nie chce straszyć, ale oglądnij jej ciałko - dokładnie, w tym włosy. Moja córka jak złapała kleszcza miała silne bóle nóg i gorączkę. Ponoc ta gorączka mogła byc wynikiem innej infekcji. tylko zbiegło się to w czasie. Jesli miałaby kleszcza lub rumień koniecznie podajcie leki.

Gość gość
Kolejne prowo psycholki. Dzieciak prawie nieprzytomny a matka na kafe? Id do psychiatry po silniejsze leki, bo ci się znów pogorszyło

Gość gość
Kobieto, może to grypa a ty czekasz z wezwaniem lekarza??? Jezu, w tym UK to jakieś średniowiecze...

Gość gość
dobra jest ta od kleszcza tak tak, na pewno kleszcz, w zimie, i nieważne, ze to nie w Polsce